Ποινική δίωξη για υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου αλλά και για ψευδή βεβαίωση άσκησε η εισαγγελία Διαφθοράς μετά από προκαταρκτική εξέταση, σε βάρος υπαλλήλου της ΔΟΥ Χολαργού.

Μετα την αποκαλυψη της υποθεσης η εφοριακος παραδέχθηκε την πράξη της την οποία απέδωσε σε σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ενώ ως ένδειξη καλής θέλησης επέστρεψε στην υπηρεσία 5.000 ευρώ, υποσχόμενη ότι θα επιστρέψει και τα υπόλοιπα. Μέχρι τότε ωστόσο τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων της,ενω ή έρευνα ανατέθηκε σε ανακριτή κατα της διαφθοράς.

Η εφοριακός ασκούσε τα καθήκοντά της ταμία-διαχειρίστριας από το 2013

Τον Νοέμβριο του 2015 υπάλληλοι της μονάδας εσωτερικού ελέγχου του Υπουργείου Οικονομικών διενήργησαν έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο σε παράβολα και χαρτόσημα για το χρονικό διάστημα από 17 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 18 Νοεμβρίου του 2015.

Για να ξεκινήσει ο έλεγχος, οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών ζήτησαν τα στοιχεία για τα παράβολα και τα χαρτόσημα προηγούμενων ημερών, ήτοι της 16 Νοεμβρίου του 2013.

Το τελικό απόθεμα εκείνη την ημέρα εμφανιζόταν να ανέρχεται στο ποσό των 577.232 ευρώ. Στην πραγματικότητα όμως ήταν πολύ μικρότερο, και υπεύθυνη ως εκ της ιδιότητάς της ήταν η εφοριακός.

Μάλιστα για να κρύψει τα ίχνη της υπεξαίρεσης εξέδωσε διπλότυπο στις 17/11/2015 με το οποίο φερόταν ψευδώς να έχει πωλήσει χαρτόσημα και παράβολα ύψους 236.000 ευρώ. Από την έρευνα οι οικονομικές επιθεωρήτριες διαπίστωσαν συνολικά έλλειμμα 341.000 ευρώ.