To Σάββατο τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Υποπλοιάρχου Αναστάσιου Τουλίτση στον Ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση Αττικής. Την Κυριακή στις 13:00 στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκο, στην Αρία Ναυπλίου, οι φίλοι και οι συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στο συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου Agusta Bell 212, Κωνσταντίνο Πανανά.

Από προχθές το αγόρι μου είναι αδελφός και γιος όλων των Ελλήνων, δήλωσε ο πατέρας του Κ. Πανανά, ταξίαρχος Παναγιώτης Πανανάς, μιλώντας στο Mega.

Όπως είπε, ο γιος του ήταν μάχιμος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, τονίζοντας πως δεν ήταν «ούτε ένστολος, ούτε υπάλληλος» και πρόσθεσε:

«Του αξίζει τιμή, διότι στη ζωή του αποφάσισε να φυλάξει Θερμοπύλες. Από προχθές το αγόρι μου είναι αδελφός και γιος όλων των Ελλήνων, από προχθές το αγόρι μου πέρασε επαξίως στο πάνθεον των ηρώων αυτού του περήφανου Έθνους, αγωνιζόμενος κατά των προαιωνίων εχθρών της πατρίδος μας. Είμαι υπερήφανος που υπήρξε γιος μου. Μπορεί του γιου μου να έσβησε της ζωής του το καντήλι, όμως είμαι βέβαιος ότι η Παναγιά τον κρατά στοργικά στην αγκαλιά της όπως τον μονάκριβο γιο της».