Για τριάμισι χρόνια έκρυβε το ένοχο μυστικό της ανθρωποκτονίας του 45χρονου συζύγου της μια 48χρονη. Από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι η ίδια πυροβόλησε το σύζυγό της, αποδίδοντας το τραγικό γεγονός σε ατύχημα καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Η υπόθεση διαδραματίσθηκε τον Ιούνιο του 2012 , όταν ο 45χρονος υπάλληλος security είχε βρεθεί νεκρός στο κρεβάτι του στο διαμέρισμα όπου διέμενε η οικογένεια στο Αιγάλεω. Ο 45χρονος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στον αυχένα ενώ το όπλο που κατείχε νόμιμα λόγω του επαγγέλματος του, βρέθηκε στο πάτωμα.

Ο 45χρονος, λόγω του ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του συνήθιζε να κοιμάται με το όπλο στο μαξιλάρι.

Στις καταθέσεις της στην αστυνομία που διερευνούσε την υπόθεση η 48χρονη μητέρα δυο παιδιών απέκρυψε την αλήθεια και ισχυριζόταν ότι αγνοούσε τι είχε συμβεί καθώς την ώρα του τραγικού περιστατικού κοιμόταν στον καναπέ του καθιστικού.

Οι Αρχές τότε είχαν αφήσει ανοιχτά τα ενδεχόμενα είτε της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία ή ακόμα και της αυτοκτονίας.

Η υπόθεση παρέμεινε ανοιχτή και κατά τη συνεχιζόμενη έρευνα στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης ,εκλήθη πάλι η 48χρονη και τελικά ομολόγησε. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, αλλά το όπλο που ο σύζυγός της είχε κάτω από το μαξιλάρι, εκπυρσοκρότησε, όταν το ακούμπησε για να το μετακινήσει.

Μετά τις εξελίξεις σχηματίσθηκε δικογραφία και την απέστειλαν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές προκειμένου να αποφασίσουν.