Αποκλεισμό της ΔΟΥ Σπάρτης πραγματοποιούν αγρότες της Λακωνίας, οι οποίοι είναι συγκεντρωμένοι με αγροτικά αυτοκίνητα έξω από το κτήριο και δεν επιτρέπουν την είσοδο στο προσωπικό.

Η είσοδος της ΔΟΥ είναι φραγμένη από τα ξημερώματα με μπάλες από σανό. Η κινητοποίηση θα ολοκληρωθεί με τη λήξη του ωραρίου της υπηρεσίας. Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Τρίτης οι εκπρόσωποι των μπλόκων της Πελοποννήσου συναντήθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου και αποφάσισαν συντεταγμένα να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους -μη εγκαταλείποντας τα μπλόκα και να μεταβούν στην Αθήνα την Παρασκευή με τα τρακτέρ.

Στην Κορινθία συνεχίζεται ο αποκλεισμός της νέας εθνικής οδού και το απόγευμα από τις 16:00 έως τις 20:00 θα κλείσει και η παλαιά εθνικής οδός, στο Καλαμάκι. Όταν είναι κλειστές και η νέα και η παλαιά εθνική οδός η κυκλοφορία διεξάγεται από μικρή παράκαμψη μέσα από το χωριό Καλαμάκι.

Στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Κορίνθου, οι αγρότες της Αρκαδίας θα κλείσουν στα διόδια Νεστάνης από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – ‘Αργους μέσω Αχλαδόκαμπου.

Στην Αργολίδα οι αγρότες θα μείνουν στα μπλόκα τους σε Δαλαμανάρα και Κουτσοπόδι και οργανώνονται για την άνοδό τους στην Αθήνα.