Παραμένει κλειστή για πολλοστή ημέρα η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού από αγρότες που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό, ενώ το μεσημέρι οι αγρότες έκλεισαν και την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι.

Οι αγρότες από τον Ισθμό αφήνουν να περάσουν μόνο ασθενοφόρα και επείγοντα περιστατικά.

Το μπλόκο του Ισθμού θα ενισχυθεί αργότερα και από άλλες επαγγελματικές τάξεις, μόλις ολοκληρωθούν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στην Κόρινθο. Επίσης, από χθες στις 6.00 το απόγευμα οι αγρότες έχουν κλείσει και τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης και θα μείνουν εκεί τουλάχιστον έως σήμερα τα μεσάνυχτα. Η κλυθκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό μέσω Αχλαδόκαμπου.

Το μπλόκο των αγροτών στη Νεστάνη μετά τις συγκεντρώσεις που ξεκινούν σε λίγο στην Τρίπολη θα ενισχυθεί και από τους οδηγούς ταξί που θα πάνε στα διόδια με τα αυτοκίνητά τους. Επί της ουσίας αξίζει να αναφέρουμε ότι το ταξίδι από την Αθήνα ως την Τρίπολη που διαρκεί υπό κανονικές συνθήκες δύο ώρες, τώρα ξεπερνά τις πέντε ώρες. Να σημειώσουμε ότι οι αγρότες για δύο ώρες έκλεισαν και το δρόμο Κεραμωτή – Νεάπολη στη Λακωνία. Επίσης, στη Λακωνία οι αγρότες με τα τρακτέρ από όλο το νομό κατευθύνονται αυτή την ώρα στη Σπάρτη.