Η μισθοδοσία, με την εγγραφή της στο νέο προϋπολογισμό της περιφέρειας για το 2016 είναι διασφαλισμένη, ενημερώνει με επιστολή της προς τους εργαζόμενους η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Στην επιστολή διευκρινίζεται ότι πρωταρχικό μέλημα ήταν να αποφευχθεί πιθανό πρόβλημα καθυστέρησης στη μισθοδοσία τους. Αναφέρονται οι διεκδικήσεις της περιφερειακής αρχής, τις οποίες αποδέχθηκε το αρμόδιο υπουργείο και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ποιές ήταν συνολικά οι σχετικές ενέργειες που έγιναν και υπόσχεται πως θα αγωνιστεί μαζί τους, ώστε να παραμείνει η μισθοδοσία τους στον προϋπολογισμό του κράτους.

«Στο πλαίσιο αυτό, το θέμα της μισθοδοσίας θα αποτελέσει το επόμενο διάστημα για την περιφέρεια Αττικής, πρόταγμα ενταγμένο στο πλαίσιο της γενικότερης διεκδίκησης για την άρση του αντιδημοκρατικού και αντιαυτοδιοικητικού πλαισίου που θέτει ο Καλλικράτης.

Όπως στο παρελθόν, έτσι και σήμερα, στεκόμαστε στο πλευρό σας στηρίζοντας, σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και λαμβάνοντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, τον αγώνα για την απρόσκοπτη καταβολή των μισθών σε όλους τους εργαζόμενους. Κανείς αγώνας δεν πάει χαμένος.

Γιατί οι αγώνες δίνονται, μπορεί να χαθούν, αλλά αν τους θεωρούμε αυταπάτη, τότε είναι σίγουρα χαμένοι», αναφέρει, κλείνοντας, η περιφερειάρχης.