Κοντά στους πρόσφυγες στη Λέσβο βρέθηκε η Σούζαν Σάραντον

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/12/2015 21:57 |
Κοντά στους πρόσφυγες στη Λέσβο βρέθηκε η Σούζαν Σάραντον
Η Σούζαν Σάραντον με τον εθελοντή Αποστόλη Παρασκευόπουλο ο οποίος έχει γίνει σύμβολο της αλληλεγγύης των κατοίκων της περιοχής.

Στη Συκαμια βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός Σούζαν Σάραντον η οποία ήρθε στη Λέσβο για να διαπιστώσει η ίδια τις συνθήκες για το προσφυγικό ζήτημα που αντιμετωπίζει το νησί.

Η Σούζαν Σάραντον είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Unisef. Όπως αναφέρει το lesvosreport συνοδεύεται από τηλεοπτικό συνεργείο για τις ανάγκες γυρισμάτων όσο αφορά το προσφυγικό.

H παρουσία της δεν αποτελεί έκπληξη, αφού η ηθοποιός είναι γνωστή για την κοινωνική της δράση, ακόμα και για τις δημόσιες παρεμβάσεις της σε θέματα που συχνά σοκάρουν τους συντηρητικούς κύκλους της αμερικάνικης κοινωνίας.

Το 2007 μαζί με τον Τιμ Ρόμπινς και την Τζέιν Φόντα συμμετείχε στην αντιπολεμική συγκέντρωση στη Ουάσινγκτον υποστηρίζοντας την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιράκ.

Η Σάραντον κινήθηκε στην παραθαλάσσια περιοχή από την Εφταλού προς τη Σκάλα Συκαμνιάς, συζήτησε με εθελοντές και μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που επιχειρούν στην περιοχή και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Το πρόγραμμα της κ. Σάραντον στη Λέσβο τις επόμενες μέρες παραμένει άγνωστο.


4
Μιλάμε για τελείως εμετικές κατάστασες
20/12/2015 03:49
Η (εβραϊκής καταγωγής, μη ξεχνιώμαστε) 70άρα που έχει ξεσκιστεί στις πλαστικές και στα παπαζωτά για να φαίνεται παιδίσκη, δαπανώντας εκατομμύρια, η οποία ωστόσο διαέτει κι ευαιστησία για τον Τριτο Κόσμο! Κύριε Ελεγκτά των σχολίων, ξερνάς ή δεν ξερνάς;
Ζαφείρης Καλαούντρης
18/12/2015 01:28
"Μη" Κυβερνητικές Οργανώσεις. Λίγδωμα στο εντεράκι. Πολύ χρήμα. Αμέρικλα. Κλωτσίτσες.
Παίξε μας τα τα νταούλια
18/12/2015 01:05
Nα πάρεις και μερικούς μαζί σου, Σούζαν!
Δακρύβρεχτα σενάρια
18/12/2015 00:58
Και την είχα σε εκτίμηση!