Νεκρή εντοπίστηκε η γυναίκα που αγνοείτο από την Πέμπτη στο Καματερό, όταν λόγω της σφοδρότατης κακοκαιρίας που έπληξε τη δυτική Αττική, το Ι.Χ. που οδηγούσε έπεσε στο ρέμα της Πικροδάφνης.

Τη σορό είδε εργαζόμενος του Δήμου Πειραιά, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Λίγη ώρα μετά έφτασε στο σημείο ο σύζυγός της, ο οποίος αναγνώρισε τη γυναίκα του.

Η σορός της διακομίστηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, για νεκροψία- νεκροτομή.

Η κακοκαιρία που έπληξε την ηπειρωτική χώρα την Πέμπτη -ιδίως την ανατολική Αττική και τους νομούς Ηλείας και Αχαΐας- είχε να χάσουν τη ζωή του δύο άτομα και να τραυματιστεί ένα ακόμα.

Στη διάρκεια του 24ώρου, η Πυροσβεστική στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αττικής δέχτηκε 3.500 κλήσεις, που αφορούσαν σε 1.125 αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων, καθώς και 55 κοπές δέντρων.

Οι Υπηρεσίες της τέθηκαν σε επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το σύνολο των συμβάντων με 140 συνεργεία και 540 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική στην Ηλεία και την Αχαΐα, όπου πλημμύρισαν υπόγεια, σπίτια και καταστήματα, ενώ τεράστιες καταστροφές προκλήθηκαν και σε αγροτικές καλλιέργειες.

Οι βορειοδυτικές περιοχές αλλά και τα νησιά, με την Ύδρα να συγκεντρώνει το μένος της πρωτοφανούς θεομηνίας, δοκιμάστηκαν σκληρά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τα συνεργεία και τα σκαπτικά της Περιφέρειας Αττικής με την ενεργοποίηση όλου του εργατικού και τεχνικού δυναμικού, εργάζονται ακατάπαυστα για την απομάκρυνση των εμποδίων από τα σημεία απορροής.