Αποφασισμένος, έχοντας σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την δολοφονία της εν διαστάσει 67χρονης συζύγου του, ήταν ο 76χρονος δράστης όπως προέκυψε κατά την εξιχνίαση της υπόθεσης.. Μετά τη δολοφονία ο 76χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με κυνηγετικό όπλο όπως προέκυψε κατά την εξιχνίαση της οικογενειακής τραγωδίας,

Το έγκλημα με θύμα την 67χρονη έγινε στις 28 Απριλίου στο πλυσταριό του σπιτιού της στα Καμίνια..

Η άκρη του νήματος βρέθηκε, όταν ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη, σε βραχώδη ορεινή περιοχή στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης στην Εύβοια στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στην παλάμη του αριστερού του χεριού βρέθηκε ένα μονόκαννο όπλο που υποδείκνυε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία .Από την ιατροδικαστική εξέταση πρόκυψε ότι ο θάνατος οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου.

Από την δακτυλοσκοπική εξέταση στην συνέχεια βρέθηκαν τα στοιχεία ταυ 76αχρονου που οδήγησαν στην ΄εξιχνίαση της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί δολοφονημένη στο πλυσταριό του σπιτιού της χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο. Μετά τη δολοφονία ο 76χρονος εξαφανίσθηκε αφήνοντας πίσω του σημείωμα.

Είχε σχεδιάσει όπως προέκυψε τη δολοφονική επίθεση με κάθε λεπτομέρεια και για το σκοπό αυτό είχε σκάψει τούνελ από το σπίτι του ,το οποίο κατέληγε στο σπίτι του θύματος μέσα από το οποίο πέρασε για να δολοφονήσει την άτυχη γυναίκα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς.