Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Τατοΐου στη Μεταμόρφωση Αττικής, θα ισχύσουν από αύριο Τρίτη και για διάστημα περίπου 25 ημερών, λόγω της εκτέλεσης εργασιών για την αποκατάσταση του αγωγού ομβρίων υδάτων.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η κοινοπραξία «Νέα Οδός», από την Τρίτη 1 έως και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, θα διακόπτεται πλήρως σε καθημερινή βάση η κυκλοφορία των οχημάτων στον ισόπεδο κλάδο εισόδου του κόμβου με κατεύθυνση προς τη Λαμία. Οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο, κατευθυνόμενοι από τη Μεταμόρφωση προς τη Λαμία, θα οδηγούνται με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης στον ανισόπεδο κόμβο της Πύρνας (Λυκόβρυσης), από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία.

Σημειώνεται, πως μόνιμη σήμανση θα τοποθετηθεί και στη λωρίδα επιτάχυνσης της ανισόπεδης εισόδου του εν λόγω κόμβου με κατεύθυνση προς τη Λαμία, με αποτέλεσμα όσοι οδηγοί κινούνται από την Πάρνηθα μέσω της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή προς τον αυτοκινητόδρομο, θα πρέπει να εισέρχονται προσεκτικά, τηρώντας όσα ορίζει η σχετική σήμανση.

Η κίνηση όλων των οχημάτων που επιθυμούν μέσω του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς την Αθήνα, θα διεξάγεται κανονικά.