Με εισιτήριο 5 ευρώ

Φθινοπωρινό φεστιβάλ πολιτισμού στη Νέα Σμύρνη

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/08/2015 17:41 |
Φθινοπωρινό φεστιβάλ πολιτισμού στη Νέα Σμύρνη
Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη

Φθινοπωρινό φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού διοργανώνει και φέτος ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης από τις 29 Αυγούστου έως και τις 5 Οκτωβρίου, στο άλσος Νέας Σμύρνης,.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζατουριάν, φέτος το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μερικές από τις πιο γνωστές παραστάσεις του χειμώνα που περιόδευσαν σε όλη την Ελλάδα και παρουσιάστηκαν στην Επίδαυρο, σημαντικά μουσικά αφιερώματα, όπως αυτό για τα 50 χρόνια του συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου, μουσικές συναντήσεις αγαπημένων καλλιτεχνών, χοροθέατρο, καθώς και πολύ ενδιαφέρουσες παιδικές παραστάσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζατουριάν, το εισιτήριο έχει οριστεί στα 5 ευρώ ώστε «ο κόσμος να έχει την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία».

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη και οι Τρωάδες του Ευριπίδη, από το Εθνικό Θέατρο, το μουσικό αφιέρωμα στα 50 χρόνια του Χρήστου Νικολόπουλου με μια λαϊκή βραδιά που θα έχει την υπογραφή του ίδιου, συναυλίες των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ θα κλείσει με το μεγάλο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης «Historic Run- Τρέχοντας στην Ιστορία», ένα αθλητικό γεγονός με έντονες αναφορές στην ιστορία της Νέας Σμύρνης.

2
ΚΑΖΑ-ΜΠΛΑΝΚΑ
28/08/2015 19:19
ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΚΡΥΦΟΛΟΥΜΠΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΣΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ .Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΡΥΦΟΛΟΥΜΠΙΝΙΩΝ . ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο .....ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
giorgos
29/08/2015 04:46
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?. ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΙΓΚΕΡ. ΕΛΕΟΣ.