Στη σύλληψη ενός 25χρονου από την Αλβανία, κατηγορούμενου για σωρεία διαρρήξεων-κλοπών σε σπίτια και άλλους χώρους, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Βραχατίου.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, είχε διαπράξει 15 κλοπές και απόπειρα κλοπής στον Άσσο και το Περιγιάλι Κορινθίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Συγκεκριμένα, εξακριβώθηκε ότι το χρονικό διάστημα από την 31.3.2015 έως και την 12.6.2015, είχε διαπράξει: Επτά κλοπές και μία απόπειρα σε οικίες, μία κλοπή σε τροχόσπιτο, μία κλοπή σε Ιερό Ναό, στον Άσσο Κορινθίας, τέσσερις κλοπές σε οικίες και μία κλοπή σε αποθήκες, στο Περιγιάλι Κορινθίας.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, αντικείμενα κ.α., αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, το οποίο υπολογίζεται ότι αγγίζει τις 35.000 ευρώ .

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 25χρονου και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.