Μυστήριο με πολλά αναπάντητα ερωτήματα, καλύπτει το διπλό φονικό του 72χρονου πατέρα και του 27χρονου γιου του στις Σέρρες.

Το διπλό φονικό με θύματα τον 72χρονο φαρμακοποιό και τον 27χρονο γιο του ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί αποκαλύφθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Πατέρας και γιος βρέθηκαν κατακρεουργημένοι στο οροφοδιαμέρισμα της διώροφης μονοκατοικίας όπου διέμεναν.

Συγκλονισμένη η 28χρονη κόρη του θύματος, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, δεν είχαν ερευνηθεί οι χώροι και αποκλείσθηκε η εκδοχή της ληστείας.

Το σκηνικό , σύμφωνα με τα ευρήματα, συγκλίνει στην εκτίμηση της θανάσιμης συμπλοκής μετά από καυγά για άγνωστο λόγο μεταξύ πατέρα και γιου. Περίοικοι ,σύμφωνα με μαρτυρίες στην Αστυνομία ,είχαν ακούσει λίγη ώρα πριν φωνές από λογομαχία. Και οι δυο έφεραν αμυντικά τραύματα στα άκρα που υποδηλώνουν πάλη.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή που διενήργησε την εξέταση, διαπίστωσε ότι έφεραν πολλαπλά τραύματα –ο ένας 27 μαχαιριές και ο δεύτερος 31. Τα περισσότερα τραύματα ήταν στο λαιμό και στο θώρακα.

Σε χώρους του σπιτιού βρέθηκαν δυο μαχαίρια ,τα οποία φαίνονται συμβατά με τα τραύματα που προκλήθηκαν . Τα δυο μαχαίρια απεστάλησαν στα εργαστήρια προκειμένου να ταυτοποιηθεί αν ήταν αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στο διπλό φονικό.

Η υπόθεση περιπλέκεται καθώς στα μαχαίρια δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος, σαν κάποιο τρίτο πρόσωπο να προσπάθησε να εξαφανίσει ίχνη και να τα καθαρίσει.

Την παρουσία τρίτου προσώπου και το ρόλο που έπαιξε στην υπόθεση ,διερευνούν οι Αρχές προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση.