Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Β. Γεωργίου και Ομ. Σκυλίτση, στο ρεύμα προς την οδό Πειραιώς, στην περιοχή του Δήμου Πειραιά, θα ισχύσειστο διάστημα από 8 Ιουλίου έως 31 Μαρτίου 2016, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Ειδικότερα, λόγω εργασιών επέκτασης του Τραμ,

*Οι λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Γρ. Λαμπράκη περιορίζονται σε τρεις, ελάχιστου πλάτους 2,75 μ., με κατάληψη του δεξιού τμήματος του οδοστρώματος, κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Β. Γεωργίου προς και έως την οδό Ομ. Σκυλίτση.

*Καθορίζονται ως ανώτατο όριο ταχύτητας τα 40 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Β. Γεωργίου και Ομ. Σκυλίτση.

*Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Β. Γεωργίου προς και έως την οδό Ομ. Σκυλίτση.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.