«Εκανε πολύ φασαρία…» Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία ενός επτάχρονου κοριτσιού από τα χέρια του 47χρονου πατέρα του, αστυνομικού, ο οποίος υπηρετούσε στις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η τραγωδία διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι του αστυνομικού, επί της οδού Νεμέας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο αστυνομικός είχε πάρει το κοριτσάκι από το σχολείο του και επέστρεψαν στο σπίτι, όπου λίγη ώρα αργότερα εκτυλίχθηκε η τραγωδία, με τον πατέρα να στραγγαλίζει το παιδάκι, επειδή «έκανε φασαρία».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε επιστρέψει πρόσφατα στην υπηρεσία του, μετά από άδεια πατρότητας για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του, ενώ κατά το παρελθόν του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό του όπλο, που στη συνέχεια όμως του είχε επιστραφεί.

Την ώρα που έγινε η τραγωδία η σύζυγός του με το μωρό έλειπαν από το σπίτι, ενώ ο ίδιος, όταν συνειδητοποίησε τί είχε κάνει,φέρεται να ειδοποίησε τους συναδέλφους του, που τον συνέλαβαν, για ανθρωποκτονία.

Ακόμη εξετάζεται για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της επτάχρονης και τα αίτια που οδήγησαν τον 47χρονο στην αποτρόπαια αυτή πράξη.