Στην Ασφάλεια Πατρών κρατείται και ανακρίνεται ένας 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται πως έπνιξε την 48χρονη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους. Ο κατηγορούμενος φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά το θάνατο της συζύγου του.

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο 45χρονος επιτέθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην γυναίκα του και αφού την έδεσε στην συνέχεια την οδήγησε με την βία στην τουαλέτα του σπιτιού, όπου προηγουμένως είχε γεμίσει με νερό την μπανιέρα.

Κατόπιν, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο 45χρονος έβαλε το κεφάλι της 48χρονης μέσα στο νερό μέχρι να καταλήξει. Στη συνέχεια, κατηγορείται ότι πήρε το άψυχο σώμα της και το έβαλε στο κρεβάτι, ενώ στην συνέχεια επιχείρησε να κόψει με ξυράφι της φλέβες του.

Περίοικοι, που είχαν αντιληφθεί πως κάτι συνέβαινε στο σπίτι του ζευγαριού, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα, βρήκαν αιμόφυρτο τον 45χρονο, δίπλα στην νεκρή σύζυγό του.

Αμέσως μετά ο 45χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας», όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών.

Γνωστοί του ζευγαριού υποστήριξαν πως ο 45χρονος «ζήλευε παθολογικά» σύζυγό του και πληροφορίες υποστηρίζουν πως είχε πει σε άτομα του περιβάλλοντός του ότι θα επιχειρούσε να της κάνει κακό.