Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής σε χωριό της Ρόδου ένας 25χρονος αλβανός έμπορος κοκαΐνης, στη διάρκεια επιχείρησης του τοπικού Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, ένας 47χρονος Αλβανός και δύο Ελληνες ηλικίας 45 και 35 ετών, επίσης εμπλεκόμενοι σε υπόθεση σκληρών ναρκωτικών.

Οπως διαπιστώθηκε, ο 25χρονος Αλβανός κατείχε ποσότητες κοκαΐνης τις οποίες διακινούσε σε τοξικομανείς του νησιού.

Εντοπίστηκε τη στιγμή που επιχειρούσε να πουλήσει κοκαΐνη στους δύο Ελληνες, έξω από το σπίτι του σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων Ρόδου, όπου και οι τρεις συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή και στο διαμέρισμα του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 232,8 γραμμαρίων συσκευασμένη σε 26 «φιξάκια», ζυγαριά ακριβείας, κινητό τηλέφωνο και 2.245 ευρώ.

Παράλληλα, στην κατοχή του 45χρονου Ελληνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 380 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος κατηγορούμενος, που διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον αλβανό έμπορο, κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση για κατοχή, διακίνηση και αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Τη Δευτέρα οδηγούνται στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.