Την επίθεση εναντίον φοιτητών, κάποιοι εκ των οποίων είναι μάλιστα μάρτυρες στη δίκη της Χρυσής Αυγής, κατήγγειλε το πρωί της Δευτέρας ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κορυδαλλού, Μιχάλης Ευθυμιάδης.

Οπως είπε ο Μιχ. Ευθυμιάδης, μπροστά στην είσοδο του κτιρίου όπου διεξάγεται η δίκη, την ώρα που 4-5 φοιτητές κατέβαιναν από λεωφορείο στη συμβολή των οδών Χειμάρας και Μικράς Ασίας, δέχθηκαν, όπως ανέφερε, επίθεση από «φουσκωτούς». Κάποιοι από τους φοιτητές τραυματίσθηκαν και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, ο βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός προπηκαλίστηκε από κουκουλοφόρους την ώρα που περπατούσε, προκειμένου να μπει στον χώρο της δίκης.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες της πολιτικής αγωγής, δύο άτομα από το περιβάλλον του Παύλου Φύσσα, δέχτηκαν επίθεση από πέντε άγνωστα άτομα, γεγονός που καταγγέλθηκε στο δικαστήριο.

Το περιστατικό αυτό θα επικαλεστεί η πολιτική αγωγή για να ενισχύσει τα επιχειρήματά της για την αναγκαία μεταφορά της δίκης εκτός φυλακών Κορυδαλλού.