Η οργάνωση Μηδενική Ανοχή με προκήρυξη που απέστειλε στα «ΝΕΑ» – έφθασε μέσω ταχυδρομείου – ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχημένη επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου με στόχο το γραφείο του Αδωνη Γεωργιάδη.

Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του γραφείου του που στεγάζεται σε πολυκατοικία στην οδό Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως διευκρινίζουν οι συντάκτες της προκήρυξης, «δυστυχώς λόγω κατασκευαστικού λάθους, δεν κατέστη δυνατή η πυροδότηση της μεγάλης φιάλης υγραερίου που είχαμε τοποθετήσει και θα κατέστρεφε αναμφισβήτητα ολοκληρωτικά το γραφείο του».

Και απειλούν τονίζοντας «ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΣΤΟ. Βορίδη και Γεωργιάδη θα έχουμε και άλλα ραντεβού…».

Στο κείμενό τους αναφέρονται με σκαιότατους, βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του Αδωνη Γεωργιάδη.

Στην προκήρυξη αναφέρονται εκτενώς στην προγραμματισμένη εκδήλωση στο Πολυτεχνείο τον περασμένο Οκτώβριο στην οποία θα παρενέβαινε τηλεφωνικά ο «επαναστάτης» όπως τον χαρακτηρίζουν Νίκος Μαζιώτης.

Με προσωπική παρεμβολή Γεωργιάδη, όπως αναφέρουν, κόπηκαν τα τηλέφωνα για ώρες στις φυλακές Διαβατών, «μόνο και μόνο για να μη μιλήσει ο Νίκος».

Και στη συνέχεια επαναλαμβάνουν τη γεμάτη απειλές απάντηση του Νίκου Μαζιώτη.

Εκτενή αναφορά κάνουν στις φυλακές τύπου Γ΄ απειλώντας ότι αν δεν καταργηθούν σύντομα και αν δεν δοθούν άδειες «σε ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς κρατούμενους, κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους, ειδικά αυτοί που έχουν υποσχεθεί να τις καταργήσουν και ο νοών νοείτω».

Αναφέρονται ακόμη στην σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού «με αποτέλεσμα να αρχίσει για πολλοστή φορά, άλλο ένα τρομο-σόου. Σενάρια επί σεναρίων, στοχοποίηση αγωνιστών, λάσπη με το κιλό στους αντάρτες της Σ.Π.Φ με σκοπό να λοιδορηθούν και να παρουσιασθούν ως επικίνδυνοι τρομοκράτες».

Και καταλήγοντας αναφέρουν «ΖΗΤΩ Η 17Ν ΚΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΌΣ ΑΓΩΝΑΣ» και στέλνοντας «θερμούς αντάρτικους χαιρετισμούς στους συντρόφους της Σ.Π.Φ. και της Ο.Λ.Α., σε όλους τις επαναστατικές ομάδες και τους μεμονωμένους κοινωνικούς αγωνιστές».