Αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν νωρίς το βράδυ της Κυριακής προληπτικά έξω από το ραδιομέγαρο της ΝΕΡΙΤ, στην Αγία Παρασκευή.

Μία διμοιρία των ΜΑΤ βρίσκεται στην είσοδο του ραδιομεγάρου και ενώ αστυνομικοί βρίσκονται και στην ευρύτερη περιοχή.

Σημειώνεται, ότι όπως είχαν αποκαλύψει και «ΤΑ ΝΕΑ», τις τελευταίες ημέρες διακινούνταν διάφορα «σενάρια» για «έφοδο» των απολυμένων εργαζομένων της ΕΡΤ στο ραδιομέγαρο, σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα, τα γραφεία της openΕΡΤ επισκέφτηκε το βράδυ της Κυριακής η Ζωή Κωνταντοπούλου, όπου βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όπου λειτουργεί η ΝΕΡΙΤ.

Προσερχόμενη η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι η παρουσία της εκεί είναι «συμβολική» ως δείγμα αλληλεγγύης στους απολυμένους της ΕΡΤ. Στο επόμενο διάστημα, δήλωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του εντός του νόμιμου θεσμικού πλαισίου.

Όπως έγινε γνωστό, οι πρώην εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να προβούν σε καμία ενέργεια η οποία θα προκαλέσει.

Αναμένουν τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών και περιμένουν να υλοποιηθούν οι προεκλογικές εξαγγελίες για επιστροφή στην εργασία τους. Το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων είναι πανηγυρικό.