Με άστατο καιρό, αλλά χωρίς προβλήματα εξελίχθηκε η έξοδος των ετεροδημοτών προς τις εκλογικές τους περιφέρειες.

Σύμφωνα με στοιχεία της Νέας Οδού, από τα διόδια Αφιδνών, από την Παρασκευή μέχρι και τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου πέρασαν 36.185 οχήματα, κίνηση αυξημένη κατά 28,74% σε σχέση με το ίδιο διάστημα της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ από τον σταθμό διοδίων της Ελευσίνας, από την Παρασκευή μέχρι τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου πέρασαν 45.700 οχήματα.

Από τον σταθμό ΚΤΕΛ του Κηφισού 50.000 ετεροδημότες ταξίδεψαν από την Παρασκευή, κίνηση κατά 50% αυξημένη, ενώ παράλληλα έχουν αυξηθεί και τα έκτακτα δρομολόγια των λεωφορείων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των υπευθύνων η κίνηση σε σχέση με παλιότερες εκλογικές αναμετρήσεις χαρακτηρίζεται σχετικά μειωμένη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει ενισχύσει τους συρμούς της με επιπλέον βαγόνια και τα εισιτήρια κοστίζουν 30% φθηνότερα καθώς η εταιρεία προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που προτίθεται να ταξιδέψει σιδηροδρομικά για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, χορηγεί έκπτωση για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.