Δύο άντρες, ηλικίας 23 και 44 ετών, συνελήφθησαν στην Παλλήνη, από άντρες του Τμήματος Τροχαίας Αττικής Οδού, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ο 23χρονος εντοπίστηκε να κινείται στην Αττική Οδό στο ύψος της Παλλήνης, παραβιάζοντας το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας, και οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να σταματήσει. Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει, αλλά καταδιώχθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 99.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σε έρευνα στο σπίτι του, συνελήφθη και ο 44χρονος πατέρας του, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι δικά του τα ανευρεθέντα λαθραία τσιγάρα.

Στο σπίτι των δύο ανδρών βρέθηκαν άλλα 3.460 πακέτα λαθραίων τσιγάρων (συνολικά δηλαδή κατασχέθηκαν 102.460 πακέτα), ένα πιστόλι ρεπλίκα, ένας γεμιστήρας και 38 φυσίγγια.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για πλαστογραφία μετά χρήσεως, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και των Νόμων περί όπλων και περί παραποιημένων οχημάτων.

Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.