Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η δολοφονία 69χρονης που βρέθηκε νεκρή, χτυπημένη στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι της το πρωί της Τρίτης στην περιοχή Ασγούρου Ρόδου.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ., δράστες είναι ένας 26χρονος και μία 29χρονη, ετεροθαλή αδέλφια και εγγόνια του θύματος, τα οποία συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.

Επίσης, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος συνελήφθησαν άλλοι δυο νεαροί άνδρες, ηλικίας 21 και 23 ετών.

Οπως διαπιστώθηκε, παράθυρο στο σπίτι της 69χρονης είχε παραβιαστεί, ενώ είχε αφαιρεθεί μία τηλεόραση, που βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου συλληφθέντος για κλεπταποδοχή.

Ο 23χρονος είχε αγοράσει την τηλεόραση από τον 21χρονο, επίσης συλληφθέντα για κλεπταποδοχή, ενώ αυτός με τη σειρά του την είχε προμηθευτεί από τον 26χρονο εγγονό του θύματος.

Στο σπίτι της 29χρονης βρέθηκε ένα γυναικείο παντελόνι με εμφανή κηλίδα άγνωστης σύνθεσης, ενώ στο σπίτι του 26χρονου ένα περίστροφο παλαιού τύπου, του οποίου η λειτουργικότητα εξετάζεται εργαστηριακά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και παραπέμφθηκαν για κύρια ανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας θα εξατομικευτεί ο ακριβής βαθμός υπαιτιότητα των δύο δραστών της δολοφονίας.