Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ειδικές αστυνομικές δράσεις στο πλαίσιο της αστυνόμευσης του νομού Θεσσαλονίκης και το τελευταίο24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης της πόλης, προχώρησαν στη σύλληψη δέκα ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρία άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για διάφορα αδικήματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 42χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για έκτιση υπολοίπου ποινής, η οποία του επιβλήθηκε με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, ήτοι ποινή φυλάκισης 2 ετών, 9 μηνών και 22 ημερών, για ληστεία.

Συνελήφθησαν, εξάλλου, επτά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.