Ενας 44χρονος πατέρας δυο ανηλίκων ήταν η «παράπλευρη απώλεια» στη μαφιόζικη επίθεση με καλάσνικωφ σε καφέ – τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην περιοχή του Αγίου Παύλου, πίσω από τον Σταθμό Λαρίσης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης επέβαινε σε τζιπ και πυροβόλησε μέσα στο μαγαζί, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας και να τραυματιστεί μια γυναίκα.

Το περιστατικό συνέβη στις 4.05 το πρωί, σε καφέ-μπαρ στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί, το οποίο ανήκει σε Αλβανό.

Ο συνοδηγός «γάζωσε» με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ, το καφέ-μπαρ όπου εκείνη τη στιγμή υπήρχαν επτά θαμώνες.

Νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι έπεσε ένας από αυτούς, ένας 44χρονος Ελληνας , που την ώρα εκείνη ήταν έξω από την πόρτα του καταστήματος, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε μια γυναίκα 21 ετών από την Αλβανία, η οποία στεκόταν δίπλα του, και τώρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο 44χρονος ο οποίος προηγουμένως βρισκόταν σε άλλο κοντινό μπαρ όπως και η 21χρονη Αλβανίδα , βρέθηκαν στο κατάστημα –στόχο, «σε λάθος σημείο και λάθος ώρα » και ήταν η «παράπλευρη απώλεια » της επίθεσης.

Το καφέ –μπαρ ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες σε Αλβανό ο οποίος εκείνη την ώρα έλειπε από το κατάστημα.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η αιματηρή επίθεση σχετίζεται με κυκλώματα της νύχτας και ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με στόχο τον εκφοβισμό