Νέο κείμενο του προφυλακισμένου για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα Νίκου Μαζιώτη αναρτήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Διαδίκτυο.

Στο κείμενο, ο κρατούμενος στις φυλακές Διαβατών αναφέρει ότι θεωρεί «αναφαίρετο δικαιώμά» του να πυροβολήσει τους αστυνομικούς τους οποίους χαρακτηρίζει «υπηρέτες των πλουσίων».

Στο κείμενο που ανέβηκε στον ιστότοπο Indymedia, ο Μαζιώτης περιγράφει τι συνέβη – κατά τον ίδιο – στις 16 Ιουλίου στη σύλληψή του στο Μοναστηράκι και στη μετέπειτα νοσηλεία του στον Ευαγγελισμό, ενώ αναφέρεται και στις συνθήκες κράτησής του.

Ακόμη, επιτίθεται στους γιατρούς τους οποίους κατηγορεί ότι παραβιάζουν το ιατρικό απόρρητο και τον ιατρικό δεοντολογικό κώδικα δεχόμενοι «όλους τους όρους της αντιτρομοκρατικής για τις συνθήκες νοσηλείας των αγωνιστών των ένοπλων επαναστατικών οργανώσεων που πέφτουν τραυματισμένοι στα χέρια του κράτους».

Υποστηρίζει, τέλος, ότι ο λόγος που δεν γίνεται η εκ νέου μεταγωγή του στον Κορυδαλλό είναι για να βρεθεί τελικά στην πτέρυγα των φυλακών τύπου Γ΄ στον Δομοκό.

«Μέσα στην φυλακή εξακολουθώ να είμαι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, διατηρώ ζωντανή την πολιτική μου υπόσταση ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, συνεχίζω να εκφέρω τον λόγο της οργάνωσης που καλεί τον λαό σε ένοπλο αγώνα για την κοινωνική επανάσταση και θα συνεχίσω να το κάνω αυτό με οποιοδήποτε αντίτιμο» καταλήγει ο Μαζιώτης.