Ενας από τους εμπλεκόμενους στην απαγωγή του επιχειρηματία Γ. Μυλωνά και συνεργός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο της Αθήνας λίγο προτού επιβιβαστεί σε αεροπλάνο για ευρωπαϊκή χώρα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 36χρονος συνελήφθη γιατί με την κίνηση του επρόκειτο να παραβιάσει τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο νεαρός που ανήκει στο λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο είχε καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 22 ετών και τριών μηνών αναγνωρίζοντάς του το δικαστήριο το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου για την απαγωγή, ωστόσο υποστήριζε διαρκώς πως δεν είχε εμπλακεί και ήταν γνωστός με τον Β. Παλαιοκώστα. Όμως αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε εκδώσει εισιτήριο στο όνομα του και όταν το εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας τον συνέλαβαν.

Ο 36χρονος εκτός από την υπόθεση της απαγωγής είχε ξαναπασχολήσει τις Αρχές. Είχε βρεθεί στο στόχαστρο της κρατικής ασφάλειας για τη συμμετοχή του σε ομάδα αναρχικών στη Θεσσαλονίκη ενώ τον Απρίλιο του 2004 είχε συλληφθεί τη στιγμή που τοποθετούσε αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σε όχημα της εταιρείας Security Group 4, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος ισχυριζόταν διαρκώς ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα τον κατηγορούν και υποστήριζε ότι διώκεται εξαιτίας της αναρχικής του δράσης.