Τέσσερις αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 15, 19, 21 και 25 ετών, είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες της αρπαγής 14χρονου στις Αχαρνές.

Οπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, το πρωί της 10ης Οκτωβρίου τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο προσέγγισαν τον 14χρονο την ώρα που κατευθυνόταν προς το σχολείο του και με τη βία τον επιβίβασαν στο όχημα, αφαιρώντας του τα κλειδιά του σπιτιού του.

Στη συνέχεια τον οδήγησαν σε άλλο σπίτι, όπου το παιδί παρέμεινε με έναν εκ των δραστών. Οι υπόλοιποι αποχώρησαν και όταν επέστρεψαν, τον έβαλαν πάλι σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και τον αποβίβασαν στις Αχαρνές.

Ενδιάμεσα, το μεσημέρι της ιδίας ημέρας μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών η μητέρα του ανηλίκου και κατήγγειλε ότι τις πρωινές ώρες άγνωστοι δράστες, χωρίς ίχνη παραβίασης της κεντρικής εισόδου της κατοικίας της, είχαν μπει σε αυτήν και είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου εντοπίστηκε και συνελήφθη στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ο 15χρονος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων τριών δραστών συνεχίζεται. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, εκβίαση και ληστεία κατά συναυτουργία.