Τέλος στη λειτουργία παράνομου οίκου ανοχής μέσα σε νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης στη Σαντορίνη έβαλε το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, και συγκεκριμένα τρεις Ελληνες, ηλικίας 60, 53 και 33 ετών, και μία 28χρονη υπήκοος Αλβανίας, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της μαστροπείας, πλαστογραφίας, παράνομης λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και παράνομης διαμονής στη χώρα.

Προσήχθησαν, επίσης, τέσσερις γυναίκες, δύο Ελληνίδες ηλικίας 39 και 40 ετών, και δύο Βουλγάρες 27 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων γυναικών.

Ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου αστυνομικοί επισκέφθηκαν, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, το κατάστημα και, προσποιούμενοι τους πελάτες, κατέβαλαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ προκειμένου μια 27χρονη σερβιτόρα να συνευρεθεί με έναν από αυτούς.

Τα χρήματα παρέλαβε ο υπεύθυνος του καταστήματος και όταν η 27χρονη ακολούθησε τον αστυνομικό-«πελάτη» σε δωμάτιο ξενοδοχείου, συνελήφθη.

Οπως διαπιστώθηκε, ο 60χρονος ιδιοκτήτης του νυκτερινού καταστήματος διασκέδασης, σε συνεργασία με τον 33χρονο υπεύθυνο της επιχείρησης και την 28χρονη Αλβανή, εξωθούσαν στην πορνεία και διευκόλυναν σερβιτόρες του καταστήματος να εκδίδονται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Στο κατάστημα εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα που χρησιμοποιούνταν για τις ερωτικές συνευρέσεις των εκδιδόμενων γυναικών-σερβιτόρων.

Κατασχέθηκαν 382 μάρκες διαφορών χρωματισμών που χρησιμοποιούσαν οι εκδιδόμενες προκειμένου να υπολογίζονται τα ποσοστά τους, καθώς και 355 ευρώ, μεταξύ των οποίων τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο 60χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη εκτός καταστήματος. Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστές πινακίδες αυτοκίνητου.

Από την πλευρά του, ο 53χρονος κατηγορούμενος επέδειξε πλαστή ταυτότητα κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγούνται τη Δευτέρα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.