Αγρια επίθεση από κουκουλοφόρο, έξω από τα γραφεία της Football League στο κέντρο της Αθήνας, δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας.

Ο κουκουλοφόρος τον χτύπησε με γκλομπ στο κεφάλι και στη συνέχεια διέφυγε με μοτοσικλέτα.

Το θύμα μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται.

Το χρονικό

Λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα, μετά το τέλος της συνεδρίασης του διοικητικού συμβούλιου της Football League, κατά την έξοδο των εκπροσώπων των ομάδων, ένας κουκουλοφόρος χτύπησε με γκλομπ στο κεφάλι τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο κουκουλοφόρος μετά το χτύπημα κινήθηκε και εναντίον του αντιπροέδρου του Ηρακλή Ψαχνών Γιάννη Κεραμιδά, χωρίς όμως να καταφέρει να τον χτυπήσει και ύστερα επιβιβάστηκε σε μηχανή.

Ο Γιώργος Στούπας μετά το χτύπημα έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ Βαγγέλη Ασλανίδη που είναι γιατρός να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να έρχεται ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάσταση του Γιώργου Στούπα δεν εμπνέει ανησυχία.

Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση που καταδίκασε το συμβάν:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Football League καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κ. Γ. Στούπα ταχεία ανάρρωση και βρισκόμαστε όλοι δίπλα του».