Προφυλακιστέα κρίθηκε η 77χρονη, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 36χρονης από την Καλλιθέα, η οποία βρέθηκε να ζει στον φωταγωγό διαμερίσματος σε άσχημη κατάσταση έπειτα από καταγγελίες γειτόνων της περιοχής.

Στην απολογία της την Τετάρτη, ενώπιον της 25ης ανακρίτριας, η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι φρόντιζε επί 14 χρόνια την 36χρονη κοπέλα και ότι την είχε βγάλει στο μπαλκόνι 35 τ.μ για τους καλοκαιρινούς μήνες επειδή έκανε ζέστη.

Όπως φέρεται να είπε, εκεί κοιμόταν και η ίδια όπως κοιμόταν στο διπλανό μπαλκόνι και η γειτόνισσα που τους κατήγγειλε, ενώ υποστήριξε πως η κατάσταση της 36χρονης ήταν τέτοια επειδή βρισκόταν σε κατάκλιση επί 16 χρόνια.

Αναφερόμενη στο διαμέρισμα που της είχε γράψει η 36χρονη, φέρεται να είπε ότι είχε δικό της σπίτι και δεν είχε ανάγκη να πάρει το ακίνητο και πως το θύμα τής το έγραψε για να την ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες της.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε ο 55χρονος ανιψιός της ηλικιωμένης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είχε τη φροντίδα της 36χρονης αλλά απλώς τους επισκεπτόταν.