Διαψεύδει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς δημοσίευμα τοπικής ηλεκτρονικής εφημερίδας το οποίο, επικαλούμενο καταγγελίες ανωνύμων δημοτικών συμβούλων και πολιτών, υποστηρίζει ότι ο σύλλογος ζήτησε από την Τροχαία Πειραιά να μην κόβει κλήσεις.

«Η πολύχρονη ιστορία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς έχει αποδείξει ότι σαν Σύλλογος πάντα συνεισφέρουμε στα κοινά της πόλης με θέσεις και απόψεις που σκοπό έχουν την αναβάθμισή της και μόνο.

Αποτελεί άλλωστε κοινή λογική ότι μια πόλη στην οποία δεν υπάρχει ευταξία και δεν είναι φιλική προς τους πολίτες, δεν θα μπορούσε να ανθεί επαγγελματικά και να διατηρεί εμπορικές προσδοκίες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς δεν είχε, ούτε έχει, την αρμοδιότητα και φυσικά την εξουσία να κόβει, να μην κόβει ή να διαγράφει κλήσεις.

Πρέπει μάλιστα να επισημάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Οταν πολύ πρόσφατα η οδός Αλιπέδου είχε σχεδόν κλείσει από τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, σε έκκλησή μας προς τον Διοικητή Τροχαίας Πειραιά, η ανταπόκριση υπήρξε άμεση και κόπηκαν πάνω από εκατό κλήσεις σε μία εβδομάδα» σημειώνει ο πειραϊκός σύλλογος.