Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο 39χρονος που βρέθηκε διαμελισμένος και απανθρακωμένος στο Άστρος Κυνουρίας δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα, που φαίνεται πως έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο, για να καλύψει τα ίχνη του!

Ανήμερα της Παναγίας το απόγευμα, πλησίον του βιολογικού καθαρισμού Αστρους και μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κι έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι στο πίσω κάθισμα είχε απανθρακωθεί ένα άτομο και από τη φωτιά είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του.

Αμέσως, κλήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών, οπότε διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 39χρονο άνδρα κάτοικο Αττικής, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή του Αστρους και είχε επιστρέψει πρόσφατα.

Ο πατέρας του άτυχου άνδρα ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του στις αρχές. Πληροφορίες λένε ότι το θύμα είχε συχνούς και άγριους καυγάδες με τον πατέρα του από τότε που έφυγε από την Αθήνα όπου διέμενε και επέστρεψε στο πατρικό του.