Περισσότερες από 30 καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα οικονομικά αδικήματα εκκρεμούσαν για καθέναν από τους δύο άνδρες που εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Ειδικότερα, το πρωί στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν 50χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 35 καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση των Νόμων περί μη απόδοσης Φ.Π.Α. κατ’ εξακολούθηση, περί επιταγών και περί εισφορών, της εργατικής νομοθεσίας, για καταδολίευση δανειστών και λοιπά αδικήματα, με συνολική ποινή κάθειρξης 32 έτη και 8 μήνες και συνολική χρηματική ποινή 118.000 ευρώ. Σε βάρος του εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για παράβαση του Νόμου που αφορά στη μη απόδοση Φ.Π.Α. κατ’ εξακολούθηση.

Και στη Δραπετσώνα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν στο Τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, 44χρονο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 34 καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή, παράβαση του Νόμου περί επιταγών, πλαστογραφία και λοιπά αδικήματα, με συνολική ποινή κάθειρξης 44 έτη και 5 μήνες και χρηματική ποινή 2.690 ευρώ και 300.000 δραχμές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Ανάλογο δρόμο ακολούθησαν άλλοι τρεις συλληφθέντες κατά το τελευταίο τριήμερο στην Αττική, για μη καταβολή οφειλών προς το δημόσιο.

Συνελήφθησαν, συγκεκριμένα, 48χρονος στον Ασπρόπυργο για χρέη συνολικού ύψους 5,4 εκατ. ευρώ, 57χρονος υπεύθυνος εταιρείας στη Φιλοθέη για 3,17 εκατ. ευρώ, καθώς και 43χρονος νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας στο Χαλάνδρι, για 67.197 ευρώ.