Αγνώριστη, φανερά αδυνατισμένη, με κοντά βαμμένα ξανθά μαλλιά, φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου κυκλοφορούσε τον τελευταίο καιρό η Πόλα Ρούπα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από την Ελληνική Αστυνομία.

Στις πρόσφατες φωτογραφίες, που προέρχονται από κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας, πιθανότατα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, η Ρούπα εμφανίζεται να φορά χιαστί τσάντα και σακίδιο στην πλάτη ενώ κρατάει παχνίδια για τον ανήλικο γιο της. Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, η Πόλα Ρούπα ενδέχεται να κυκλοφορεί με το υπ’ αριθμ. ΥΗΤ-2959 αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai Accent, χρώματος ασημί, το οποίο είχε αγοράσει ο Μαζιώτης με πλαστή ταυτότητα στο όνομα Μιχάλης Μιχελάκης.

Με τις φωτογραφίες του ζευγαριού στο χέρι ομάδες αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής «χτενίζουν» περιοχές της Αθήνας και της περιφέρειας για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και τη συλλογή όσων περισσότερων πληροφοριών θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στις έρευνες. Η ακτίνα των ερευνών επικεντρώνεται σε περιοχές της Αττικής όπως τα Πατήσια, ο Αγιος Νικόλαος, η Κυψέλη, η Νέα Χαλκηδόνα, η Νέα Ιωνία, ο Μαραθώνας, η Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας.

Το ζευγάρι την περίοδο της παρανομίας έπαιρνε μέτρα ασφαλείας: χρησιμοποιούσαν συχνά τα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο διαμέρισμα δεν φαίνεται να είχαν σταθερή τηλεφωνική σύνδεση, ενώ με κάποιο καρτοκινητό τηλέφωνο έκαναν παραγγελίες φαγητού από κοντινό κατάστημα.