Δρακόντεια μέτρα έχουν σχεδιαστεί από την Αστυνομία για τον τελικό αγώνα Κυπέλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ – ΠΑΟ, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στις 8 μ.μ στο ΟΑΚΑ.

Όπως έγινε γνωστό απο αστυνομικές πηγές, η νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, σε συσκέψεις που πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες έχει σχεδιάσει πρωτοφανή μέτρα για ποδοσφαιρικό αγώνα, σε όλη την Αθήνα, ώστε να αποφευχθούν τυχόν συναντήσεις οπαδών των δύο ομάδων, για την αποφυγή επεισοδίων, ενώ στο γήπεδο θα υπάρχουν τρεις ζώνες ελέγχου για να μην περάσουν αντικείμενα, καθώς και φίλαθλοι χωρίς εισιτήρια.

Στο πλαίσιο των μέτρων, απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας, απο το πρωί του Σαββάτου, ενώ οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων θα οδηγούνται συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων στο ΟΑΚΑ.

ιδικότερα, ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται «για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής, κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014 μέχρι και την 20:00 ώρα της ιδίας, οι δημόσιες υπαίθριες συγκεντρώσεις φιλάθλων στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:

Κωνσταντινουπόλεως (από τη συμβολή της με την οδό Σεπολίων), αριστερά Θερμοπυλών, Αγίων Ασωμάτων, Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Λ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, αριστερά Ακαδημίας, Χαλκοκονδύλη, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Κοδριγκτώνος, Αγορακρίτου, Πεισιστράτους, Σεπολίων, Κωνσταντινουπόλεως».