Mυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από μία εβδομάδα.

Ο σύζυγος της, δικηγόρος Νίκος Μπούρας, κατήγγειλε την εξαφάνιση το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ασφάλεια Αττικής και υποστηρίζει ότι η σύζυγός του έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν έκρυβαν την δυσφορία τους για τη δημοσιοποίηση του θέματος από τον δικηγόρο, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Ο κ. Μπούρας το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με την εξαφάνιση της συζύγου του να τον ενημερώσει. Παράλληλα, παρακάλεσε τους απαγωγείς – όπως είπε – να εμφανιστούν και να του εξηγήσουν.

Ο Ν. Μπούρας σημείωσε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί τους από την περασμένη Παρασκευή όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα χωρίς ωστόσο να μπορέσει να μιλήσει με τη σύζυγο του με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει εάν είναι καλά.

Για τη σύζυγο του είπε πως λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της γνώριζε πως πήρε στις 20.00 ταξί για να πάει στο λιμάνι του Πειραιά για ρεπορτάζ και έκτοτε αγνοείται.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άνθρωπος που επικοινώνησε με τον δικηγόρο του είπε λακωνικά να προσέξει τι θα κάνει με μια δικαστική διαμάχη που έχει.