Σειρά σοκαριστικών φωτογραφιών με πάνοπλους πυρηνάρχες και άλλα στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής, που παραπέμπουν σε εγκληματικές οργανώσεις και πάντως όχι σε δραστηριότητες πολιτικού κόμματος, περιέχονται στα νέα στοιχεία που παρέδωσαν τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα, που χειρίζεται την υπόθεση της ΧΑ.

Σύμφωνα με αστυνομικές και δικαστικές πηγές, «οι φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν μεσαία μέλη της Χρυσής Αυγής να κρατούν όπλα και βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δύο βουλευτών του κόμματος, αλλά και των δύο στελεχών από την περιοχή του Πειραιά που κατηγορούνται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, επιβεβαιώνουν την παραστρατιωτική δομή της οργάνωσης. Ακόμη δημιουργούν νέα δεδομένα στην έρευνα για την δολοφονία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, του άτυχου 35χρονου, στο Κερατσίνι».

Μέχρι στιγμής τέτοιου είδους φωτογραφίες υπήρχαν μόνο με βουλευτές της οργάνωσης, μεταξύ αυτών και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στις νέες εικόνες εμφανίζεται και ο δολοφόνος του Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, σε πολλές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής καθώς και στο πλευρό του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου, γεγονός που αντικρούει τους ισχυρισμούς ότι ο δράστης της δολοφονίας δεν ήταν γνωστό σε πολλούς μέλος της οργάνωσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπάρχει και άλλο οπτικό υλικό με ύποπτες δραστηριότητες βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής που αφορούν κυρίως την δράση του «πυρήνα» της Νίκαιας.