Στη δημοσιότητα έδωσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία το βίντεο από την δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Νέο Ηράκλειο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 22χρονου Μάνου Καπελώνη και του 27χρονου Γιώργου Φουντούλη και τον σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα.

Οι δράστες διακρίνονται στο κάτω μέρος της οθόνης στο 32ο δευτερόλεπτο του βίντεο, οπότε εμφανίζονται να τρέχουν με κατεύθυνση προς τα αριστερά. Ο ένας από αυτούς πυροβολεί (0:33 και 0:34) και στη συνέχεια τρέχουν προς την κατεύθυνση από την οποία ξεκίνησαν και εξαφανίζονται.

Το επίμαχο υλικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Η Αστυνομία παρακαλεί όσους πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βίντεο και τους δύο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στο -mail ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το βίντεο Νο2

Το βράδυ της Τρίτης στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησε και δεύτερο βίντεο της επίθεσης από κάμερες ασφαλείας. Το βίντεο, φρικιαστικό και κανονικά μη δημοσιεύσιμο καθώς δείχνει σε όλη της την εξέλιξη την εν ψυχρώ και εξ επαφής δολοφονία των δύο νέων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, παρέδωσε σε συγκεκριμένο ιστότοπο η ίδια η οργάνωση.

Tanea.gr υπακούοντας στους βασικούς κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δεν αναμεταδίδουν το βίντεο της ωμής βίας.