Για τη δολοφονία του γιου της Παύλου Φύσσα, μίλησε την Τρίτη στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη, που πρόβαλε το Mega, η μητέρα του αδικοχαμένου 34χρόνου, τονίζοντας ότι «οι δολοφόνοι του παιδιού μου δεν είναι μόνο αυτοί: Είναι και αυτοί που ψήφισαν»

«Δεν γίνεται να μη γνώριζαν τι πήγαν και ψήφισαν. Είναι μία μεγάλη συμμορία, δεν έχω να πω τίποτα άλλο για αυτούς», είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Η μητέρα του 34χρονου, μιλώντας, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», δήλωσε ότι το χτύπημα στο παιδί της ήταν επαγγελματικό και πως η ίδια δεν είδε στο σώμα του νεκρού παιδιού της ίχνη πάλης.

«Ένας γιατρός που ήταν συνεχώς δίπλα μου και με πήρε και πήγαμε στο γραφείο του. Κι εκεί μου είπε ότι το παιδί έφυγε με βίαιο θάνατο. Τον μαχαίρωσε επαγγελματίας», είπε η μητέρα.

Το μόνο που τους ζήτησα και μου έκαναν αυτή τη χάρη, ήταν να πάω να δω το παιδί. Και πήγα και το είδα. Το παιδί ήταν στο ψυγείο, μου το βγάλαν έξω. Ηταν γυμνό από τη μέση και πάνω, με το μπλουζάκι του ριγμένο εδώ, δύο γαζούλες στα τραύματά του. Φοράει τη βερμούδα του, τα παπούτσια του, κι εκεί είδα ότι το παιδί δεν ήταν χτυπημένο πουθενά. Ήταν φανερό ότι δεν πάλεψε με κανέναν, δεν είχε τίποτα απολύτως. Και αυτό που σκέφτηκα ήταν πως δεν υπάρχει περίπτωση, πισώπλατα την έφαγε, από πίσω του την έφεραν, δεν ήταν δυνατόν να ήρθε αντιμέτωπος…».

Για το αν η θυσία του καταφέρει να οδηγήσει την κοινωνία να σκεφτεί διαφορετικά και ότι κάποιοι έχουν μετανιώσει, η κ. Φύσσα ανέφερε: «Δεν με ικανοποιεί . Δεν μου απαλύνει τον πόνο, δεν φέρνει τον Παύλο μου πίσω. Δεν είμαι Σπαρτιάτισσα. Δεν θα ήθελα να θυσιάσω το παιδί μου. Το παιδί μου δεν έφταιξε σε τίποτα, δεν προκάλεσε».

«Το μόνο που θέλω είναι να γυρίσει ο χρόνος πίσω και να μην είχε γίνει όλο αυτό», συμπλήρωσε.