Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου την Πέμπτη έρχεται να διαψεύσει κάθε… διάψευση της Χρυσής Αυγής ότι ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του Παύλου Φύσσα τη νύχτα της Τρίτης στο Κερατσίνι, δεν είχε σχέση με την οργάνωση.

Ο 45χρονος από τη Νίκαια που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον νεαρό ακτιβιστή, εμφανίζεται αγκαλιά με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση, σε συγκέντρωση της οργάνωσης.

Στην εικόνα που ανήρτησε στο Twitter ο χρήστης @risingalaxy, ο Γιώργος Ρουπακιάς ποζάρει με στολή παραλλαγής και μπλούζα της ΧΑ ενώ ο Μπαρμπαρούσης τον αγκαλιάζει. Πίσω τους διακρίνονται άλλα μέλη της οργάνωσης.

Η εικόνα έρχεται να διαψεύσει με τον πιο απόλυτο τρόπο τους ισχυρισμούς του αρχηγού, των βουλευτών και του ίδιου του κόμματος της Χρυσής Αυγής ότι δεν έχουνσχέση με τον δράστη της δολοφονίας στο Κερατσίνι.

«Δεν τον ξέρουμε, δεν τον γνωρίζουμε, δεν τον έχουμε δει, μπορεί να είναι ένας ημιπαράφρονας» είχε πει μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ Χρήστος Παππάς στη Βουλή.

Αποκαλύπτεται ότι ο δολοφόνοςδεν είναι απλώς ένας τακτικός επισκέπτης των γραφείων της Χρυσής Αυγής – «πήγαινα πέντε με δέκα φορές στα γραφεία της» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς -, αλλά είναι ένα από τα γνωστά πρωτοπαλίκαρα της οργάνωσης.

Ο δράστης αποδεικνύεται ότι γνωρίζεται καλά με τους βουλευτές της ΧΑ και έχει λάβει μέρος, στο παρελθόν, σε πολλές δράσεις της οργάνωσης. Αλλωστε και στον λογαριασμό του στο facebook εμφανίζεται να έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από δράσεις της ΧΑ στην περιοχή της Νίκαιας.