Επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας σε περιοχές της Αθήνας με μεγάλη εγκληματικότητα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/05/2013 14:16 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 29/05/2013 18:58 |

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης και σε άλλες περιοχές του κέντρου με υψηλή εγκληματικότητα .

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας περιέκλεισαν πλατείες και τα γύρω στενά διενεργώντας συνεχείς ελέγχους για κάθε είδους αδικήματα όπως πορνεία, παράνομη μετανάστευση, λαθρεμπόριο, πλαστά έγγραφα κ.α.  

Εως και το απόγευμα της Τετάρτης είχαν προσαχθεί 105 άτομα, ενώ είχαν συλληφθεί πέντε με τις κατηγορίες της πορνείας, της διακίνησης ναρκωτικών, της λαθρεμπορίας τσιγάρων κ.α.  
 

1
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ
29/05/2013 18:40
Μπράβο που πάτε στην Κυψέλη για να μαζέψετε 5-10 δυστυχείς.Με το παραεμπόριο των μαιμού τσιγάρων είστε ικανοί να κάνετε κάτι; Κωφεύουν προκλητικά ο ΣΔΟΕ καί η Αστυνομία παρ΄όλες τις καταγγελίες καί επισημάνσεις.Ο δε ΣΔΟΕ έχει,λέει, τηλέφωνο ειδικά γιά το παραεμπόριο τσιγάρων αλλά δεν κάνουν απολύτως τίποτα γιατι "έχουν άλλες σοβαρότερες υποθέσεις". Καταγγέλουμε ακόμα μία φορά την αφόρητη κατάσταση με τα λαθραία τσιγάρα αλλά καί το οργανωμένο παραεμπόριο πού κυριαρχεί στο πεζοδρόμιο της Στουρνάρη,στα Εξάρχεια. Στουρνάρη καί γωνίες Μπουμπουλίνας ( στο ΠΛΑΙΣΙΟ),Ζαίμη καί Νοταρά.Ένα πακέτο κάνει ένα ευρό, καί στο τρίτο τσιγάρο σε μαζεύουν από κάτω.Σε κάθε γωνία στέκονται ομάδες των 5 ή 7 αλλοδαπών με πλαστικές σακκούλες.Έχουν τσιλιαδόρους καί αυτοκίνητα παρκαρισμένα δίπλα τους.Βεβαίως το 100 δεν μπορεί να κάνει τίποτα.Έτσι καί δούν περιπολικό η στολή ,εξαφανίζονται μέσα στα αυτοκίνητα τους καί δεν τρέχει τίποτα. Όλοι λοιπόν είναι ευχαριστημένοι.Από αυτόν τον "πετυχημένο" υπουργό μέχρι τούς υπαλλήλους του ΣΔΟΕ και της αστυνομίας πού έκαναν μία περατζάδα στα Εξάρχεια καί δεν βρήκαν τίποτα! Ντροπή σας κύριοι.