Ενας 26χρονος άνδρας συνελήφθη για τη δολοφονία της 39χρονης, η οποία αγνοείτο εδώ και λίγες ημέρες και βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή σε ερημική τοποθεσία στο Πόρτο Γερμενό.

Η ανθρωποκτονία εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Κερατσινίου.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, κλήθηκε να εξετασθεί ο 26χρονος φίλος της.

Σε έρευνα που ενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας της 39χρονης, το κινητό της τηλέφωνο και τα κοσμήματα που φορούσε πριν την εξαφάνισή της.

Κατά την εξέταση του ο 26χρονος υπέπεσε σε αντιφάσεις και αφού δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα ανευρεθέντα, στο αυτοκίνητο του αντικείμενα, τελικά ομολόγησε ότι το βράδυ 14ης Μαΐου στραγγάλισε με τα χέρια του την 39χρονη, στο εξοχικό του σπίτι στο Πόρτο Γερμενό, μετά από έντονη λογομαχία.

Στη συνέχεια, αφού τύλιξε σε κουβέρτα το πτώμα, το μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία 1,5 χιλιόμετρο περίπου μακριά από το εξοχικό του και το απέκρυψε μέσα σε θαμνώδη έκταση, όπου και βρέθηκε από τους αστυνομικούς, μετά από υπόδειξη του δράστη.

Ο θάνατος της 39χρονης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν ασφυκτικός.

Ο 26χρονος ημεδαπός δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας και της ψευδορκίας και θα οδηγηθεί τοπ Σάββατο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.