Στο ίδιο εδώλιο,αλλάχωρίς να ανταλλάξουν ούτε μια λήξη βρέθηκαν σήμερα η Βίκυ Σταμάτη και η Αρετή Τσοχατζόπουλου, η οποία για πρώτη φοράμετήχθηαπότις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται στο Εφετείο πουεκδικάζεταιη υπόθεση για τις χρυσές μίζες.

Ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Νίκος Μαϊτός απαντώντας σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής, είπε ότι στην περίπτωση της αγοράς του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονόςότιπολλά τιμολόγια για τις επισκευαστικές εργασίες είχαν εκδοθεί στο όνομα Παναγιώτης Παπαλιάκος.

«Το πρόσωπο αυτό ήταν ανύπαρκτο. Παπαλιακος ήταν το επώνυμο της πρώην συζύγου του αδελφού της Βίκυς Σταμάτη.Το Παναγιώτηςήταντο μικρο του όνομα.αυτό σε εμάς δεν το δικαιολόγησε», είπε ο κ.Μαϊτός.

Κατάτην εξέταση του μάρτυρα πολλές φορές αντέδρασε ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητοαπότον Πρόεδρο του δικαστηρίου Χρήστο Κατσιάνη, ο οποίος απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο του συνέστησε ψυχραιμία: «Ναδιατηρήσετετην ψυχραιμία σας γιατί μπορεί να ακουστούν και πράγματα χειρότερα από εδώ και πέρα. Καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σας.Διατηρήστεόμως την ψυχραιμία σας για να βοηθήσετε τη θέση σας. Εδώ κρέμεται ηζωήκαι ηελευθερίασας» είπε ο δικαστικός λειτουργός.

Θέμα για τον αναπληρωτή εισαγγελέα της έδρας έθεσε ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Αλέξης Κούγιας,ο οποίος ζήτησε να μην διατυπώνει ερωτήσεις. Αίτημα που η τακτική εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί.

Διακοπή για μια ώρα έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στη δίκη έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα.

«Δυστυχώς θα έχουμε αυτό το φαινόμενο,αλλά τι να κάνουμε;» είπε ο πρόεδρος.