Tις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας δύο συλληφθέντων για κατοχή όπλων στις 5 Φεβρουαρίου στο Χαϊδάρι με σκοπό να βρεθούν περαιτέρω πληροφορίες για τη δράση τους, καθώς ενδέχεται να έχουν εμπλακεί σε κακουργηματικού τύπου ενέργειες, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στο βράδυ της 5ης Φεβρουραρίου κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου που έκαναν οι Αστυνομικοί στο αυτοκίνητό τους που κυκλοφορούσε χωρίς να φέρει πινακίδες.

Δημοσιεύματα που ακολούθησαν της σύλληψής τους ανέφεραν πως πρόκειται για γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο.

Πρόκειται για τους:

Παναγιώτη Δράκο του Θεόδωρου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το1986 στην Κόρινθο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα πιστόλι ZASTAVA με 4 φυσίγγια, ένα ένα πτυσσόμενο γκλοπ και ένας ένας σουγιάς.

Γρηγόριο-Λουκά Χαϊδά του Παναγιώτη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1994 στην Κόρινθο και στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ένας πτυσσόμενος σουγιάς, ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα ζευγάρι γάντια και μία κουκούλα τύπου full face

Οπως αναφέρει η ΕΛΑΣ. παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5819224 του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.