Επί ποδός η Πυροσβεστική

Προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας λόγω της νεροποντής

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/01/2013 10:21 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 16/01/2013 13:10 |
Προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας λόγω της νεροποντής

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα επικρατούν σε αρκετούς οδικούς άξονες της Αθήνας και του Πειραιά λόγω της καταρρακτώδους βροχής. Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις στα δυτικά προάστια για απάντληση υδάτων. Πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μενίδι, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς ένα όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω συσσώρευσης υδάτων και εγκλωβίστηκε ο οδηγός του.

Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται στη λεωφόρο Κηφισού, από Μεταμόρφωση έως την Ιερά Οδό, στο ρεύμα προς Πειραιά, καθώς λειτουργούν μόνο οι δυο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίες. Το νερό σε ορισμένα σημεία έχει φθάσει τους 20 πόντους.

Συσσωρευμένα νερά στην εθνική οδό Αθήνων-Κορίνθου, στο Παλατάκι, δυσχεραίνουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Παράλληλα, με δυσκολία γίνεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα, στη Λ. Ποσειδώνος προς Αθήνα, στην Κατεχάκη, στη Μεσογείων και στην Κηφισίας.

Στο μεταξύ, άνοιξε το τμήμα της Πειραιώς (από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Χαμοστέρνας) που είχε κλείσει νωρίτερα για περίπου δύο ώρες, λόγω συσσώρευσης υδάτων. Ανοιχτή και η λεωφόρος Σταμάτας.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 32 κλήσεις στα δυτικά προάστια για απάντληση υδάτων