Στη συνέχεια οι διαδηλωτές υποχώρησαν προς άλλους δρόμους γύρω από την Ομόνοια, όπου επίσης βρήκαν αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να γίνουν επεισόδια.

Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα κατά των αστυνομικών στην οδό Σταδίου, ενώ επιχείρησαν να σπάσουν και το μπλόκο στην Γ’ Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να υπάρξουν και εκεί επεισόδια και περιορισμένη χρήση χημικών.

Στην οδό Αθηνάς οι διαδηλωτές εκσφενδόνισαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με την αστυνομία περίπου 40 άτομα προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ ενώ σημειώθηκαν ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και καταστήματα.

Οι περίπου 1.000 διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ και φώναζαν συνθήματα κατά της επίμαχης ταινίας.

Στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, καθώς και Πανεπιστημίου και Πατησίων, η αστυνομία τοποθέτησε κάθετα οχήματα κλείνοντας τους δρόμους. Την εμφάνισή του έκανε και το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού, χωρίς να χρησιμοποιηθεί.

Μετά τα επεισόδια, τα πνεύματα ηρέμησαν και γύρω στις 6 το απόγευμα, οι μουσουλμάνοι έκαναν προσευχή στην πλατεία Ομόνοιας.

Στη συνέχεια, κινήθηκαν στους γύρω δρόμους και κάποιοι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην οδό Σταδίου. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση γκλομπ και χημικών, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.

Οι διαδηλωτές έφυγαν με κατεύθυνση προς το Μεταξουργείο και την Πέτρου Ράλλη, ενώ κάποιοι από αυτούς μπήκαν στο σταθμό του μετρό της Ομόνοιας.

Λίγο μετά τις 6.30, άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, ενώ ο κλειστός από το μεσημέρι ο σταθμός του Μετρό «Μέγαρο Μουσικής», άνοιξε στις 7 μ.μ.