Αναδρομικά ζητούν 110 πρώην βουλευτές

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2011 19:39 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 11/12/2011 22:02 |
Αναδρομικά ζητούν 110 πρώην βουλευτές

Αγωγές, που πρόκειται να συζητηθούν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, έχουν καταθέσει 110 πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων, διεκδικώντας αναδρομικά (και με τόκο) διαφορές αποδοχών, καθώς και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη, ύψους εκατομμυρίων ευρώ. Τα ονοματά τους ακολουθουν.  Μεταξύ αυτών είναι ηχηρά ονόματα που πρωταγωνίστησαν στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου επί χρόνια, όπως οι Ακης Τσοχατζόπουλος, Τ. Μαντέλης, Γ. Ανωμερίτης, Γ. Δρυς, Ελισ. Παπαζώη, Π. Δούκας, Ελ. Ζαγορίτης, Αν. Καραμάριος, Θ. Κασίμης, Ν. Κατσαρός, Π. Τατούλης, Αντ. Φούσας κ.ά.

Το ακριβές ποσό που ζητούν οι πρώην βουλευτές μέσω των Διοικητικών Δικαστηρίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί, καθώς οι διεκδικήσεις παρουσιάζουν διακυμάνσεις αναλόγως με τα χρόνια θητείας κάθε βουλευτή.

Για παράδειγμα: Ένας ο οποίος διετέλεσε βουλευτής 37 μήνες (τρία χρόνια και κάτι) διεκδικεί διαφορές βουλευτικής αποζημίωσης ύψους 240.196 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους.

Επιπλέον, όλοι σχεδόν διεκδικούν από το ελληνικό δημόσιο και χρηματική ικανοποίηση ύψους 10.000 ευρώ, για την ηθική βλάβη που υπέστησαν από την μη αναπροσαρμογή των αποδοχών τους.

Ορισμένοι μάλιστα έχουν καταθέσει και δύο αγωγές για διαφορετικές βουλευτικές περιόδους.

Ήδη, όμως, έχουν εκδοθεί τρεις αποφάσεις από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, ενώ πρόκειται να συζητηθεί σειρά άλλων. Δύο από αυτές τις αγωγές έγιναν μερικά δεκτές και η τρίτη απορρίφθηκε, ενώ το δημόσιο άσκησε έφεση επί των δύο  που έγιναν εν μέρει δεκτές. Πολύ μεγαλύτερος αριθμός αγωγών είναι «παγωμένες» στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Οι πρώην βουλευτές διεκδικούν τις διαφορές των αποδοχών τους που «παράνομα», όπως ισχυρίζονται, δεν τους χορηγήθηκαν μετά την αύξηση των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών, βάσει της επίμαχης απόφασης του Μισθοδικείου το 2006.

Οι 48 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ζητούν αναδρομικά

Αλ. Ακριβάκης, Ιωάν.  Ανθόπουλος, Ελένη Ανουσάκη, Παν. Αντωνακόπουλος, Γεωργ. Ανωμερίτης, Μαρία Αρσένη, Ιωαν.  Βαθειάς, Ιωάν.  Βαίνας, Βασ. Βασιλακάκης, Ηλ. Βλαχόπουλος, Χρ. Βοσνάκης, Αλέξ. Βούλγαρης, Δημ. Γεωργακόπουλος, Ιωάν. Γιαννακόπουλος, Μόσχος Γικόνογλου, Γκαλήπ Γκαλήπ, Μυρσίνη Ζορμπά (ευρωβουλευτής), Χρήστος Θεοδώρου, Ιωαν. Θωμόπουλος, Λάμπρος Κανελλόπουλος, Θεόδ. Κατσανέβας, Ελεονώρα – Νόρα Κατσέλη – Καλογεροπούλου, Ιωάν. Καψής, Θεόδ. Κολιοπάνος , Ευτ. Κοντομάρης, Βασ. Κοντογιαννόπουλος (1974-1993 ΝΔ και 1996-2000 ΠΑΣΟΚ), Σωκρ. Κοσμίδης, Θεόδ. Κοτσώνης, Δημ. Κουλουριάνος (ευρωβουλευτής), Φλώρος Κωνσταντίνου, Εμμ. Λουκάκης, Αναστ. Μαντέλης, Αλεξ. Μπαλτάς, Αθαν. Μπάτσος, Φραγκ. Παπαδέλλης, Ελισάβετ Παπαζώη, Ηλ. Παπαηλίας, Βασ. Παπανικόλας, Χρ. Σμυρλής – Λιακατάς, Ιωάνν. Σουλαδάκης, Σωτ. Στολίδης,  Ιωάνν. Τσακλίδης, Παντ. Τσερτικίδης, Βασ. Τσιλίκας, Αποστ. Τσοχατζόπουλος, Παν. Φωτιάδης, Αλεξ. Χρυσανθακόπουλος και Αναστ. Χωρέμης.

Οι 60 βουλευτές της Ν.Δ που ζητούν αναδρομικά

 Νικ. Αγγελόπουλος, Παν. Αδρακτάς, Θεοδ. Αναγνωστόπουλος, Απ. Ανδρεουλάκος, Ιωαν. Βαληνάκης, Δημ. Γαλαμάτης, Σταυρ. Δαϊλάκης, Γεωργ. Δεικτάκης, Θεοφ. Δημοσχάκης, Πέτρ. Δούκας, Ελεύθ. Ζαγορίτης, Σοφία Καλαντζάκου, Ηλ. Καλλιώρας, Γεώργ. Καλός, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Αναστ. Καραμάριος, Αντ. Καρπούζας, Θεόδ. Κασίμης, Νικ. Κατσαρός, Θεόδ. Κατσίκης, Σταυρ. Κελέτσης,  Αθηνά Κόρκα – Κώνστα, Βασ. Κορκολόπουλος, Ιωάν. Κοσμίδης, (ευρωβουλευτής), Ανδρ. Κουτσούμπας, Γεώργ. Κωνσταντόπουλος, Αναστ. Λιάσκος, Λεων. Λυμπερακίδης, Άρια Μανούσου-Μπινοπούλου, Πέτρ. Μαντούβαλος, Παν. Μελάς, Αντων. Μπέζας, Μιχ. Μπεκίρης, Νικ. Νικολόπουλος, Γεώργ. Ορφανός, Βασ. Παππάς, Αριστ. Παυλίδης, Ιωάνν. Πλακιωτάκης, Αδάμ Ρεγκούζας, Γεώργ. Σαλαγκούδης, Δημ. Σαμπαζιώτης, Παν. Σκανδαλάκης, Θεοδ. Σολδάτος, Σπ. Σπηλιωτόπουλος, Αριστ. Σταθάκης, Νικ. Σταυρογιάννης, Αποστ. Σταύρου, Πέτρ. Τατούλης, Ιορδ. Τζαμτζής, Νικ. Τσιαρτσιώνης, Κων. Τσιπλάκης, Αριστ. Τσιπλάκος, Σάββας Τσιτουρίδης, Γεώργ. Τσούρνος, Παρθένα Φουντουκίδου – Θεοδωρίδου, Αντ. Φούσας, Χρ.Φώλιας, Ηλ. Φωτιάδης και Ευγέν. Χαϊτίδης.

Επιπλέον, αγωγές έχουν καταθέσει ο τέως ευρωβουλευτής του ΔΗΚΚΙ Εμ. Μπακόπουλος  και ο πρώην  βουλευτής Γεώργιος Παπαγεωργίου,ο οποίος όμως, δεν έχει διευκρινιστεί  αν ανήκε στο ΠΑΣΟΚ  ή τη ΝΔ, καθώς  και στα δύο κόμματα  εξελέγησαν βουλευτές με το ίδιο ονοματεπώνυμο.

Και στο Ελεγκτικό Συνέδριο

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλος αριθμός ανάλογων βουλευτικών αγωγών εκκρεμούν και στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Συγκεκριμένα, το αρμόδιο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχει δικαιώσει συνταξιούχους βουλευτές, κρίνοντας ότι με βάση το Ζ' Ψήφισμα της Βουλής του 1975, οι αυξήσεις στις αποδοχές των δικαστικών λειτουργών συμπαρασύρουν και τις αποδοχές των βουλευτών.

Στην απόφαση αυτή έχει αντιδράσει το υπουργείο Οικονομικών, καταθέτοντας αίτηση αναίρεσης ενώπιον της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η Ολομέλεια έχει αναπέμψει και πάλι την υπόθεση στο Τμήμα, το οποίο όμως έχει «παγώσει» το όλο θέμα.

Πάντως ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου και πρώην βουλευτής Ιωάννης Καψής, το όνομα του οποίου συμπεριλαμβάνεται στις προσφυγές, έκανε την ακόλουθη  δήλωση:
 
«Προς αποφυγή  κάθε παρανόησης θέλω να σας ενημερώσω  προκαταβολικά για τα εξής: Εις ανύποπτον χρόνο, και αφού είχαν δικαιωθεί  και οι δύο προσφυγές μου  για τα αναδρομικά των βουλευτών, με εξώδικό μου προς τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος και τον πρόεδρο της Βουλής εξεχώρησα οποιαδήποτε αναδρομική αμοιβή  μου στο Ταμείον Καταπολέμησης  του Δημοσίου Χρέους που έχει ανοίξει η Βουλή στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Συνεπώς οποιαδήποτε συζήτηση  επί του θέματος δεν με αφορά».

33
Καραγιαννίδης Κ.
13/12/2011 18:12
Τα δικαιούνται, λέει, σύμφωνα με το νόμο, που αυτοί ψήφισαν!!! Η διαδικασία: Στάδιο πρώτο: Δίνουν σε κάποιο διευθυντή μια αύξηση, ώστε ο μισθός του να γίνει μεγαλύτερος από αυτόν των δικαστών. Στάδιο δεύτερο: Ζητούν και παίρνουν αύξηση οι δικαστές, για να μην είναι αδικημένοι ( πάντα σύμφωνα με το νόμο). Στάδιο τρίτο: Σειρά των βουλευτών να ζητήσουν αύξηση, γιατί ο νόμος προβλέπει να έχουν τις ίδιες αποδοχές με τους δικαστές! Όλα ... νόμιμα!!! Οι βουλευτές δεν ... ανέχονται αδικίες!!! Ερώτημα: Ποιος και γιατί έδωσε αύξηση στον διευθυντή; Αναζητήθηκε ποτέ; Λέτε να ήταν ... προμελετημένο; Αν είναι δυνατόν! Γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα; Πολύ επίπονη διαδικασία για μια αύξηση και για αναδρομικά μερικών ... εκατοντάδων ευρώ!!!
Ειρήνη
13/12/2011 11:16
Μήπως τελικά θα ήταν κατά πολύ καλύτερα να διοικείται η χώρα από τεχνοκράτες; Τα απότελέσματα δεν μπορούν να είναι χειρότερα η οι μισθοί ακριβότεροι.
Αγαμοι θυται !!!
13/12/2011 09:01
Να τα πάρουν τα παιδια ειδικά αυτός ο Τσοχατζόπουλος πρέπει ..!!! Τόσα που πρόσφερε σε αυτόν τον τόπο πρέπει να πάρει κ μπόνους αν τυχων κ ξαναπαντρευτει να κάνει το γάμο του στο μπακινγχαμ αυτή τη φορά !!!
Νίκος
13/12/2011 08:44
Ντροπή..προσβάλλουν το κοινό αίσθημα Να μην πάρουν φράγκο και τα λεφτά να δοθούν π.χ. σε συμπολίτες μας που δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα, σε οικογένειες που οι γονείς έχουν μείνει άνεργοι κτλ
Χάρης ο Καναδός
13/12/2011 02:15
Έ αυτό πιά είναι γιά νάναι.......! Τέτοιο ξετσίπωτο θράσος. Καί ο λαουτζίκος πού τούς έγλυφε τόσα χρόνια γιά τά επίδοξα ρουσφέτια;. Καί ο Παπαδήμος τί θά κάνει; Θά τούς τά δώσει; Λοιπόν αυτή θάναι η Λυδία Λίθος γιά τήν αξιοπιστία τού Παπαδήμου. Άν τους τά δώσει, τότες θάναι καί ο γελοιότερος τών γελοίων. Άν τους τά αρνηθή, τότες ίσως άξιος ο μισθός του. Λοιπόν Νέο-Έλληνες, μήν ξεχάσετε νά ξαναβρίσετε τήν Αγκέλλα, λές καί τά χαστούκια πού σας δίνει δέν σάς είναι αρκετά.
οκ
12/12/2011 23:46
δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω. ελπίζω όμως να μην γίνει κανένα αστείο και τους δωθούν αυτά που ζητάνε γιατί θα γινει χαμός. τόσοι άνθρωποι υποφέρουν αυτοί τη στιγμή, μετά τις διάφορες περικοπές. αυτοί τί θα πρέπει να πούν δηλαδή?
Νεμεσις
12/12/2011 21:13
''Για παράδειγμα: Ένας ο οποίος διετέλεσε βουλευτής 37 μήνες (τρία χρόνια και κάτι) διεκδικεί διαφορές βουλευτικής αποζημίωσης ύψους 240.196 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους. ''... το θρασος ορισμενων συμπολιτων μας αγαπητε ελληνα δεν εχει προηγουμενο.....και απο την αλλη τοσο καιρο τωρα τα 'βαζετε' με εμας τους φαρμακοποιους, που, ενω μας εχουνε απληρωτους τα διαφορα δημοσια/κρατικα ασφαλιστικα ταμεια για φαρμακα που εχουμε πληρωσει και χορηγησει απο την τσεπη μας, που ενω εχουμε καταντησει οι ανεπισημοι 'δανειστες' της ελληνικης κοινωνιας, τα οποια χρηματα μας οφειλουνε, θα τα δουμε αν θα τα δουμε ποτε, χωρις τοκους και πανωτοκια...ο κυριος Τσοχατζοπουλος ηθελα να ηξερα το 1 εκατ. Ευρω που κοστισε ο γαμος του που το βρηκε? Ε ρε σεις μια ''Χουντα'' που μας χρειαζεται...το ποιο τραγικο δε, ειναι δυστυχως, οτι ισως ακομα και αυτη η κινηση αυτης της μεριδας συμπολιτων μας ειναι υποκινουμενη απο αλλους, αλλους που σκοπο εχουν απλα να αποσυντονιζουν την οποια κοινη γνωμη εχει απομεινει σε αυτον το βασανισμενο τοπο....
Ένας αναγνώστης
12/12/2011 20:55
Θα τα πάρετε τα αναδρομικά, μην ανησυχείτε. Και μάλιστα πολύ περισσότερα από ότι φαντάζεστε!
ΜΚ
12/12/2011 19:51
Μήπως είναι καιρός να μειωθεί ο αριθμός των εθνοπατέρων μας σε 150-200; Μαζί θα μειωθεί αναλογικά και ο αριθμός των παρατρεχάμενων και το κόστος μισθών, αναδρομικών, παροχών, τηλεφώνων, ταχυδρομικών κ.α. Δεν μπορώ να σκεφτώ σε τι θα ζημίωνόταν η χώρα αν μειωθεί ο αριθμός τους.
Hotel des Paris....
12/12/2011 18:55
επίσης ενημερωνόμαστε ότι υπάρχουν υπουργοί που διαμαρτύρονται για την ποιότητα των ξενοδοχείων και μάλιστα φεύγουν αιφνιδιαστικά από αυτό όπου έχει γίνει η κράτηση και ΄διανυκτερεύουν σε άλλο πολυτελέστερο κι ακριβότερο. Κι όλα αυτα λίγο πριν βγούν και μιλήσουν για θυσίες και τα λοιπά...
Marilou Kanaki Philip
12/12/2011 17:13
Καταλάβατε τώρα ποιούς ψηφίζατε τόσα χρόνια???????????????Αυτούς.Να τους χαίρεστε......
Πρόταση
12/12/2011 15:41
Εγώ λέω να μην τους τα δώσουνε.
Δημοσθενης
12/12/2011 13:48
Πως λεει ενα τραγουδι α ναι ( σωπα οπου να νανε σημανουν οι καμπανες )
ΧΑΡΗΣ
12/12/2011 12:25
Αναδρομικα με ''δανεικα'' λεφτα και τετοιες εποχες? Φανταστειτε τι λαμογιες κανανε οταν καποιοι απο αυτους ηταν σε θεση εξουσιας! Αυτοι βουλιαξαν τη χωρα!! Να στηθει νεο Γουδι! ''ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ'' που ελεγε καποτε ο σπουδαρχιδης ''Ακης''
Γιώργος
12/12/2011 10:37
Ντροπή... Αλλά ποιος να ντραπεί. Παλι μονο εμείς που τα έχουμε υποστεί όλα ντρεπόμαστε και αυτοί γελάνε. Για πόσο ακόμα...
Νίκος
12/12/2011 10:22
Τι είναι μισθοδικείο ρε παιδιά;;;;;
Νικος
12/12/2011 10:22
Επιτέλους, δώστε σε αυτούς τους "άγιους" ανθρώπους τα λεφτά τους. Αν χρειαστεί εγώ είμαι πρόθυμος να πληρώσω ειδικό τέλος "υπέρ παλαιοτέρων βουλευτών" προκειμένου να πάρουν οι άνθρωποι αυτοί τα δεδουλευμένα τους. Στο κάτω κάτω έκαναν φανταστική δουλειά, ειδικά ο Άκης ο οποίος νομίζω θα πρέπει να γίνει και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εφόσον δεν τον έκαναν πρωθυπουργό αυτής της κυβέρνησης. Φαίνεται άλλωστε το αποτέλεσμα της δουλειάς τους από την κατάσταση που έφεραν την χώρα. Μπράβο παιδιά. Και εις ανώτερα.
Ελένη
12/12/2011 10:08
Οι δικαστές αντί να μειώσουν το μισθό έκεινου του διευθυντή που έπαιρνε περισσότερα απ' αυτούς αποφάσισαν να αυξήσουν τους δικούς τους. Και οι βουλευτές ζητάνε τώρα να αυξηθούν οι μισθοί τους στο ύψος των δικαστών.Κανένας από αυτούς φυσικά δεν θα μπει στο ενιαίο μισθολόγιο. Ταυτόχρονα οι μισθοί όλων των υπολοίπων πρέπει να μειωθούν. Το θέατρο του παραλόγου. Ξεφτιλισμένοι.
Θ Κ
12/12/2011 10:07
Εκτός από τα χρηματικά αναδρομικά, να πάρουν και τα γαλακτοκομικά αναδρομικά που δικαιούνται.
ΓΑΠ
12/12/2011 09:35
Είναι προκλητικότατοι.Το ζητουμενο ειναι να μην δοθούν τα χρήματα και όχι να το παίζουν φιλάνθρωποι εκ των υστέρων (π.χ. Ι. Καψής). Αν θέλει να δώσει στο ταμείο, να δώσει από τα δικά του χρήματα και όχι από τα χρήματα των φορολογουμένων..
basilhs melas
12/12/2011 09:35
οουστ βρε κοπριτες αντι να δωσουν τα λεφτα των συνταξιοδωτικων προγραματων τησ ασπις (με εγγυηση του δημοσιου) που τα φαγανε με το ψωμιαδη ζητανε και τα ρεστα
ΜΠ
12/12/2011 09:33
Εμάς ποιος θα μας αποζημιώσει για το χάλι της οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε από τις κακές επιλογές τους; Θέλουν και αποζημίωση για την κακοδιαχείριση που έκαναν τόσα χρόνια; Είναι τρομερά ανίκανη και επικίνδυνη η πλειοψηφία των πολιτικών μας! Τώρα είναι και θρασείς.
egm
12/12/2011 09:16
Να τους χαιρόμαστε...Μας αξίζουν
Σ.Μ.
12/12/2011 09:07
Θέλουν και τα ρέστα τα αθύρματα ...
Eμεις φταίμε
12/12/2011 08:45
Οσο δεν κάνουμε νεο κόμμα πού θα κάνει δημευσεις περιουσιών οσων ψήφισαν εστω καί ΕΝΑΝ ελλειματικό προυπολογισμό.
Χρήστος Κ
12/12/2011 08:20
ο κ. Αλεξ. Χρυσανθακόπουλος ανήκε στο ΠΑΣΟΚ και τώρα ανήκει στο ΛΑΟΣ.
Ιωαννίδης Κυριάκος
12/12/2011 06:31
Πολύ καλά διεκδικούν αυτά που δικαιούνται, αν τα δικαιούνται. Οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους. Άλλο το θέμα της ψήφισης του νόμου, αυτό είναι μεμπτό και για αυτό φταίνε και οι λοιποί πατέρες και οι οποίοι υπολογίζω λειτουργούν με το ίδιο πνεύμα. Τι ρίζα του κακού χτυπάμε και όχι το αποτέλεσμα. Πιο απλά δεν χτυπάμε το σαμάρι, αλλά το άλογο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
12/12/2011 01:20
Αναδρομικά; Καθυστερημένα; Ηθική βλάβη; Κάποτε υπήρχε και το "πόθεν έσχες" έτσι ώστε να μπορούμε εμείς οι απλοί θνητοί, που δεν παθαίνουμε τίποτα όταν το Κράτος μας χρωστάει για χρόνια σχετικά ποσά, να μαθαίνουμε αυτοί που μας "κυβερνούν", πόσα μάζεψαν κατά τη διάρκεια της "υπηρεσίας" τους. Στα αζήτητα και αυτό. Απ' ότι βλέπω το καρτέλ των πολιτικών, όταν πρόκειται για την τσέπη τους, είναι μέτωπο αδιάσπαστο. Οις οιωνός άριστος. Αμύνεσθαι υπέρ πάρτης. Φουκαρά Ελληνάρα! Πέφτε στο δρόμο από την πείνα, όπως το '42. Κλέβε για να φας σαν τον Γιάννη Αγιάννη. Οι οδηγητές σου να είναι καλά. Ο καλός φίλος στην ανάγκη φαίνεται. Σου δίνει μια και πας πιο βαθιά. Και με την ίδια μούρη θα σου ζητήσει και πάλι τη ψήφο σου. Το να φωνάξεις "ντροπή" και "αίσχος" σε παχύδερμα, δεν ωφελεί.
X.N.
12/12/2011 00:25
Δε φτάνει που οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό χάλι, ζητάνε σήμερα και τα ρέστα! Ντροπή τους!! Εδώ μας κατάντησε η γενιά του "ψωμί - παιδεία - ελευθερία"! 40 χρόνια ψέμματα και υποσχέσεις, ενώ η πραγματική οικονομία τρέκλιζε και το κράτος ήταν παντελώς ανύπαρκτο! Ντροπή τους!!
Καραγιαννίδης Κ.
11/12/2011 23:39
" Διεκδικούν και χρηματική ικανοποίηση ύψους 10.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστησαν, από τη μη αναπροσαρμογή των αποδοχών τους." Αυτό είναι το άκρον άωτον του ΘΡΑΣΟΥΣ!!!! Να ποιοι μας κυβερνούσαν χθες και ποιες θα είναι οι αυριανές απαιτήσεις αυτών που μας κυβερνούν σήμερα! Τ' άκουσες άνεργε; Τ' άκουσες "εργαζόμενε" και συ συνταξιούχε των 300, των 400 και των 500 Ευρώ; Θυμάσαι που τους χειροκροτούσες και τους ψήφιζες; Εσύ πάντως δεν παθαίνεις ηθική ... βλάβη, που σου ψαλιδίζουν συνεχώς τις αποδοχές σου! Παραμένεις υπερήφανος!!!
τολης
11/12/2011 23:10
δεν πανε καλα.βγηκαν βουλευτες για να αρπαξουν χρημα και να πλουτισουν.οι περισσοτεροι βουλευτες κανουν γερη μπαζα μεσα απο τη βουλη.
χαραλαμπος
11/12/2011 20:09
Θελουνε και οι κληρονομοι λεφτα. Και τα εγγονια. Ε ρε πεινα που εχει πεσει ...
Μαρία
11/12/2011 19:53
Αιδώς Αργείοι!!! Δεν αντιλαμβάνονται σε τι κατάσταση είναι η χώρα! Έχουν το θράσος να ζητάνε αναδρομικά, ενώ εκατομμύρια συμπολίτες μας είναι άνεργοι και ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας!!