Για «τζιτζιφιόγκο» του υπουργείου Οικονομικών που διαρρέει ανακρίβειες, έκανε λόγο ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας διαψεύδοντας παράλληλα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η τρόικα έβγαλε «κίτρινη κάρτα» στο υπουργείο Μεταφορών.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων ο κ. Ρέππας είπε πως η τρόικα θεωρεί ότι το συγκεκριμένο υπουργείο είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του και απέδωσε τα δημοσιεύματα σε διαρροές κάποιου «τζιτζιφιόγκου από το υπουργείο Οικονομικών».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Μεταφορών, από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών μετείχε ο ειδικός γραμματέας ΔΕΚΟ Γιώργος Κυριακός, πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ.

Η αποστροφή αυτή του κ. Ρέππα ουσιαστικά ανοίγει μέτωπο με το υπουργείο Οικονομικών, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση από το οικονομικό επιτελείο.

Πάντως, η νέα κόντρα μεταξύ υπουργών έρχεται λίγες ώρες μετά τη σαφή προειδοποίηση του πρωθυπουργού πως θα προχωρήσει «με εκείνους που θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα» και τις αναφορές του για φέουδα.