Ρέππας: «Τζιτζιφιόγκος του υπουργείου Οικονομικών διαρρέει τις ανακρίβειες»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/05/2011 18:40 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 05/05/2011 22:21 |

Για «τζιτζιφιόγκο» του υπουργείου Οικονομικών που διαρρέει ανακρίβειες, έκανε λόγο ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας διαψεύδοντας παράλληλα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η τρόικα έβγαλε «κίτρινη κάρτα» στο υπουργείο Μεταφορών.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων ο κ. Ρέππας είπε πως η τρόικα θεωρεί ότι το συγκεκριμένο υπουργείο είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του και απέδωσε τα δημοσιεύματα σε διαρροές κάποιου «τζιτζιφιόγκου από το υπουργείο Οικονομικών».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Μεταφορών, από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών μετείχε ο ειδικός γραμματέας ΔΕΚΟ Γιώργος Κυριακός, πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ.

Η αποστροφή αυτή του κ. Ρέππα ουσιαστικά ανοίγει μέτωπο με το υπουργείο Οικονομικών, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απάντηση από το οικονομικό επιτελείο.

Πάντως, η νέα κόντρα μεταξύ υπουργών έρχεται λίγες ώρες μετά τη σαφή προειδοποίηση του πρωθυπουργού πως θα προχωρήσει «με εκείνους που θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα» και τις αναφορές του για φέουδα.

4
Δημήτρης Κορίνθιος
06/05/2011 23:01
Λοιπόν τόσο ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δέν είναι όπως νομίσαμε!! μάς έφεραν ένα καινούργιο λεξιλόγιο ,άγνωστο έως σήμερα στήν Ελλάδα άπό πολιτικούς πού ώς μοναδικό τους προσόν είναι μιά λαική άγορά
καί όχι μιά έδρα στήν Βουλή
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
06/05/2011 09:09
Κύριε Ρέππα. Δεν ξέρω αν ο Τρόϊκα σου έβγαλε κίτρηνη κάρτα, όπως λέει ο τζιτζιφιόγκος, ή όχι! Το θέμα είναι ότι, εμείς οι πολίτες, σού έχουμε βγάλει κίτρινη κάρτα εδώ και καιρό! Είσαι παλαιοκοματικός και μέχρι σήμερα φαίρεσαι να θεωρείς τους δανειστές μας κουτόφραγκους! Δεν έχεις κάνει αυτό που έπρεπε να κάνεις και χωρίς τις πιέσεις της Τρόϊκας, μή και χαλάσεις τις πελατειακές σου σχέσεις! Με τα καμώματά σου, η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων έμεινε στα χαρτιά, η δέ εξυγίανση των δημόσιων συγκοινωνιών χωλαίνει αναίτια! Θεωρείς φέουδό σου τις ΔΕΚΟ καί την μπαίνεις στον Ειδικό Γραμματέα του Υπ.Οικονομικών που σου χαλάει την σούπα! Όπως λέει και ο Πρωθυπουργός, θα προχωρήσει μ''αυτούς που θέλουν! Αν δέν θέλεις, στο σπιτάκι σου! Αρκετά πληρώσαμε τις ασυναρτησίες σας!
Πάρτε σοβαρά μέτρα, έστω και τώρα
05/05/2011 22:45
Καλά, πώς είναι ανακρίβειες τζιτζιφιόγκου; δεν θέλουμε να ακούγεται η αλήθεια; όλη η Ελλάδα (και η Ευρώπη) έχει μάτια και βλέπει. Ακόμα λειτουργεί απίθανος αριθμός συγκοινωνιακών φορέων στην Αθήνα (η μόνη της Ευρώπης με τόσους διαφορετικούς φορείς) με απίθανο συνολικό αριθμό παχυλά αμοιβόμενων ΔΣ, διευθυντικών στελεχών και παχυλές πρόωρες συντάξεις. Γιατί δεν έχουν ακόμα ενοποιηθεί όλοι αυτοί οι φορείς κάτω από ένα το πολύ ΔΣ; γιατί συνεχίζει η χώρα και οι φορολογούμενοι να τους πληρώνουν στο υψηλότερο δυνατόν κόστος;
Εκτελεστικό απόσπασμα
05/05/2011 20:14
Δηλαδή, αυτοί τώρα τι έχουν πάθει?

Διαγκωνίζονται για το ποιος είναι πιο πειθήνιος συνεργάτης των δυνάμεων οικονομικής κατοχής?