Εντολή να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των αυτοκινήτων στο εθνικό δίκτυο, που κινούνται από Λαμία προς Αθήνα δόθηκε μετά τις 8 μ.μ.από την Τροχαία Λαμίας.

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλο το εθνικό δίκτυο, κατά μήκος του νομού της Φθιώτιδας έχουν εγκλωβιστεί αρκετά οχήματα σε διάφορα σημεία, ενώ στα υπόλοιπα, οι ταχύτητες με τις οποίες κινούνται δεν ξεπερνούν τα 15 και 20 χιλιόμετρα. Συγχρόνως, εγκλωβίστηκαν ανάμεσα σε ακινητοποιημένα ΙΧ, σε διάφορα σημεία, εκχιονιστικά μηχανήματα, με συνέπεια να μην μπορούν να καθαρίσουν τους δρόμους από τα χιόνια.

Διακόπηκε η κυκλοφορία και των φορτηγών αυτοκινήτων χωρίς αλυσίδες από τη Λαμία προς την Αθήνα και από τη Λαμία προς τη Θεσσαλονίκη, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Στο τμήμα της εθνικής οδού και ιδιαίτερα στον ρεύμα καθόδου προς Αθήνα από το 133 χλμ στο ύψος της Τραγάνας έως την Μαλεσίνα στο 120 χλμ έχουν ακινητοποιηθεί Ι.Χ. μέσα στα χιόνια και γίνονται προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό τους.

Επίσης υπάρχει διακοπή κίνησης και κυκλοφορίας στα εξής σημεία:

Επαρχιακή οδός Χαλκίδας – Αιδηψού

Επαρχιακή οδός Θερμοπυλών – Ιτέας

Επαχιακή οδός Καρπενησίου

Παλαιά εθνική οδός Ελευσίνας – Θήβας από το 30ο ως το 36ο χιλμ.

Τέλος νωρίς σήμερα το βράδυ ένας οδηγός (μηχανικός της κοινοπραξίας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο) τραυματίστηκε ελαφρά από κατολίσθηση βράχου, που έπεσε πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου, στην περιοχή τωνΤεμπών. Ο οδηγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας.